Nem káros a porsyívós orrszívó?
Tudom,hogy jó dolog,mert kiszívja a nem kívánt dolgot az orrból, de az nagyon gyorsan szív és erősen.
Sjnos most használnunk kell,mert fiam megfázott. Nem lesz káros, ha kb 2 hétig is kell használni?
1. vagyok.
Szerintem attól nem lesz baj,ha így használjátok. Esetleg próbáld meg a reggeli és esti orrszívás előtt, hogy az ágyról "lefelé lógatod" a fejét. Akkor az eldugott járatokból is ki fog jönni a váladék és kisebb eséllyel tapad meg.
Nem káros, de próbáld ki magadon és érzed, hogy nem szívja ki az agyat is :)
Annyi hogy az orrban lévő ereknek nem biztos hogy jó és talán elkezdhet vérezni, de inkább akkor jellemző, ha nem jó helyre irányítod. Nálunk volt ilyen, hogy alig bírtam lefogni és az orrsövényhez vagy mi az... annak irányítottam véletlenül, így picit vérzett az orra, de ez inkább csak olyan volt hogy a takony lett olyan, nem olyan mint amikor elered az orra vére, szóval nem vészes. Szóval szerintem max ilyen lehet, amúgy csak jót tesz, mert a pangó váladékot leszívja az orr és melléküregekből.
Először nagyon nem akartam használni, mert volt egy kézi, gyengébb. Nekem is nagyon drasztikusnak tűnt a porszívós. AZtán heveny középfül gyulladás, szóval muszáj volt. A gyerekkel közelharc, ordítás, verekedés. Azóta eltelt 2 év, a gyerek maga kéri, hogy szívjuk ki neki (most 3 éves). Közben még mindig nyafog, de tartja oda a nóziját, tudja, hogy jobb lesz utána.
Nem lesz semmi baja, rengetegen használják. Csak ügyelj hogy ne sértsd meg sehol a nóziját (kerek fejű orrszívó is van).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!