Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Libero, vagy Pampers?

Bea24 kérdése:

Libero, vagy Pampers?

Figyelt kérdés
Melyik vált be Nektek jobban? Melyiket miért nem szeretitek? :)
2010. jan. 21. 17:28
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
nappal libero, éjjel pampers
2010. jan. 21. 18:50
 22/32 anonim ***** válasza:

Szia

Mi amikor megszületett a kislányom,akkor kaptunk mind a két pelusból 1-1 nagy csomagosat,de mikor kibontottam a Liberósat,egyből láttam,hogy mennyivel vastagabb,mint a pampers,amit odáig használtunk... Most ott áll szegény pampers bontottan... Hát valószínű,hogy én is eladom majd valamikor. Mondjuk 1 pampers is megmaradt,mert hamar kinőttük.. Ha esetleg érdekelne valakit,akkor szóljon,és megeggyezünk egy jó árban..! :)

2010. jan. 21. 18:55
 23/32 anonim ***** válasza:

18.55-ös vagyok megint..

Gondolom tiszta,hogy végül a pampers-nél maradtunk,de azért leírom,hogy nekünk az a tuti!!!

A sleep and play,az tényleg nem valami jó belőle,de azt nem is veszünk már..

Üdv.,egy 5.5 hónapos kicsi lány anyuja :)

2010. jan. 21. 18:57
 24/32 anonim ***** válasza:
Pampers, a Liberó mindig kifolyik.De a Lidl -s is nagyon jó!
2010. jan. 21. 18:58
 25/32 anonim ***** válasza:
Nálunk a dm babylove vált be, négy és fél hónapos a kisfiam.A liberóban nyakig pisis volt, a pampersnél szintén voltak balesetek.A dm-esnél soha.
2010. jan. 21. 19:16
 26/32 anonim ***** válasza:

Mi Pampers-t vettunk mikor megszuletett.

A 2-es bevalt, de a 3-as-bol kifolyt minden, es kiutott tole a babam popsija, azota is iszoyatosan haragszom ra, szerintem cask a reklam.Mi most Liberot hasznalunk, nekunk csak ez valt be, szerintem nagyon jo pelenka. Kiprobaltuk a Huggiest is, de a Liberonal maradtunk.

Nekunk ez tokeletesen megfelel.

1 eves kislany anyuja.Udv.

2010. jan. 21. 19:34
 27/32 anonim ***** válasza:
Libero a pamperset nagyon nem szeretem mindig minden kifoly belole...
2010. jan. 21. 20:30
 28/32 anonim ***** válasza:
20:30-as vagyok azert szeretem a liberot mert gumis a dereka, jo puha soha nem folyik ki belole semmi.
2010. jan. 21. 20:33
 29/32 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, ahogy látom 50-50% :)
2010. jan. 21. 21:00
 30/32 anonim ***** válasza:
Mi még csak az 1-es, 2-est használjuk, de nálunk a liberóból folyt ki minden, alig vártuk, hogy elfogyjon. Most pampers van porondon, kíváncsi leszek, ha már a 3-ast kell vennünk, akkor melyik lesz jobb. A Liberot nem írtam azért le, de annyi féle pelus van, mire mindet kipróbálnánk, már a következő méret kell, és már abban nem biztos, hogy az a jó :o(
2010. jan. 21. 21:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!