Mivel kenjem az arcát ha kimegyünk?
Figyelt kérdés
2010. jan. 21. 16:29
1/14 anonim válasza:
Szia!A GAbinak van lanolinos krémje,kifejezetten az időjárásra,ha kimész.Én azt használom,és szeretem.
2/14 anonim válasza:
Én kaptam a gyerekorvostól krémet rá
4/14 anonim válasza:
Én mindig elfelejtem, mire mindkettőmmel összecihelődünk.
Utána Bepanthen a pirosodásra. :o)
5/14 anonim válasza:
Én gyógyszertári testápolóval.Már ha eszembe jut.
7/14 anonim válasza:
Zsíros krémmel és ne vizessel (pl testápolók inkább vizesek). A vizes azért nem jó, mert a krém víztartalma, ami a bőrbe jut a hideg miatt megfagy. Így még pirosabb lehet az arcocska. Ezt veterán vitorlázórepülősöktől hallottam, akik többezer méteren repülnek a nagy mínuszokban és volt már tapasztalatuk.
8/14 anonim válasza:
Én a Rossmannban vettem Babydream babaarckrémet, azzal kenem, már ha ki nem megy a fejemből. Kamillás, nagyon jó.
9/14 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!Akkor ezek a jó kis tapadós popsi és hámosító krémek nem is jók ilyesmire,mint pl a sudocrem és a neogranormon?
mert egy ismerősöm azzal keni állitolag a gyereke arcát ha kimennek,és ő azokat ajánlotta..ne hallgassak rá?
2010. jan. 21. 20:40
10/14 anonim válasza:
Szia,én az enyémet Eucerinnel kenenm,mert nagyon érzékeny,és mikor a gyerekorvost megkérdeztem,hogy a babámét mivel kenjem,erre kérdezte én mit használok!Azt mondta,az pont jó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!