Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen számítógépes készségfej...

Milyen számítógépes készségfejlesztő játékot ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Többen említették, hogy van a gyerekek részére is olyan cd, dvd, amivel fejleszteni lehet a kicsiket. Tudna nekem mondani valaki ilyet?
2010. jan. 21. 16:23
 1/8 anonim ***** válasza:
Manó sorozat,Bagoly doktor de ovodás kornál kezdödnek
2010. jan. 21. 16:36
 2/8 anonim ***** válasza:
Elsőnek talán a Varázsecset,mert azzal meg tudja tanulni az egér kezelését,és tud rajzolni,színezni.
2010. jan. 21. 17:18
 3/8 anonim ***** válasza:
Őszintén? Semmit! Egy kisgyerek ne a számítógépen tanuljon meg vituálisan dolgokat, ne azzal játsszon. az ő gondolkodásuk cselekvő-szemléletes, azaz manipulálni és egyben látni kell a dolgot, azzal fejlődik a gondolkodása, figyelme, kézügyesség, fantáziája. Egy picit ne ültess le egy gép elé, hogy azt bámulja, nyomkodjon egy gombot! Hidd el ez csak tompítja az agyat és nem fejleszt! inkább adj a kezébe különféle textúrájú anyagokat, különböző méretű kockákat, poharakat, tálkákat, vond be a házimunkába, engedd, hogy "segítsen", hallgassatok zenét, játszatok dalos játékokat, mondj neki mondókákat stb. ezek ezerszer jobban és szerteágazóbban fogják fejleszteni, mint egy gép. egy óvónő anyuka
2010. jan. 21. 18:49
 4/8 anonim ***** válasza:

Attól,h egy 3-4 éves gyerek hetente 1x-2x fél órát számítógépezik,az égvilágon semmi baja nem lesz.Nem azt írta a kérdező,h ezentúl szeretné,ha a délutánokat ott töltené a gyereke.

A számítógép pedig már annyira hozzátartozik a mindennapokhoz,h h felesleges tiltani tőle,inkább odafigyelve segíteni kell,h rájöjjön a használatára.

Természetesen mértékkel,mint minden mást.

2010. jan. 21. 19:29
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Az utolsó hozzászólóval egyet értek, valóban nem az a célom, hogy a gyereket lekössem órákra, majd évek múlva csendben hallgassak a szemészeten, amikor azt mondja az orvos, hogy romlik a gyerek szeme. Ezen kívűl az óvónővel is egyet értek, de amiket leírtál, az nem válasz a kérdésemre. Természetesen itthon rengeteget játszom a kisfiammal, tudom, hogy itthon Velem tanul a legtöbbet, de lássuk be, a számítógépről szól a jövő, nem lehet nem tudomást venni róla.

Köszönöm mégegyszer a válaszokat és a hozzászólásokat.:)

2010. jan. 21. 19:39
 6/8 anonim ***** válasza:

A 2. és a 4. voltam.Ha letöltöd a Kidoz nevű programot,

[link]

azzal biztonságosan lehet böngészni,nem juttok még véletlenül sem olyan oldalra ami nem neki való.Sok gyerekeknek való oldal van benne,és te is tehetsz hozzá.Az én gyerekeim nagyon szeretik.:)

2010. jan. 21. 19:44
 7/8 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó. Megnéztem a linket, valóban jó lenne, de a regisztrációnál nincs kódom amit felhasználhatnék. Sajnos nem igazán tudok angolul, így nem tuodm ígénybe venni.:(
2010. jan. 22. 09:05
 8/8 A kérdező kommentje:
Sikerült a regisztráció, nagyon szuper az oldal. Köszönöm mégegyszer a segítségedet. :)))
2010. jan. 22. 09:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!