Azt veszem észre, hogy babámnak nem elég egy üveg bébiétel. Még csak öt hónapos múlt, elégnek kellene lennie nem?
Figyelt kérdés
Mégsem adhatok neki oda két üveggel. Megeszi, de a következő evésig alig tűr, nem értem miért. Tápszeres, délelőtt és este ezt eszi, ebédre, uzsonnára bébiételt, de szerintem kevés neki.2010. jan. 21. 16:13
1/8 anonim válasza:
akkor iktass be még egy tápis étkezést, vagy főzz krumplit/répát , hígítsd fel a bébikaját kis főző vízzel és keverd össze a krumplival. Máris 2 adagra való lesz belőle:)
2/8 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan adjál neki, ha megeszi. Az én fiamnál is volt olyan, hogy 2,6 decinyi főzeléket evett meg egyszerre. Napokig. Aztán az átlag a 2,2 decinyi volt. A bébi ételes üvegek csak 2 decisek kb.
Én Aventes pohárból adtam neki régen a kajcsit, így mindíg tudtam, hogy mennyit eszik.
3/8 anonim válasza:
Ha jól vettem ki, akkor egy nap 4X eszik.? szerintem szúrj be még egy étkezést, mondjuk gyümölcs sinlac-kal. Evések között kínáld meg egy kis gyümölcsel, vagy gyümölcs lével. A bébiételes üveg tartalma csak átlag, nem szentírás, valamelyik baba többet, valamelyik kevesebbet eszik.
4/8 A kérdező kommentje:
5* eszik, 6kor, 10kor, 13, 16, 20,. ebből az ebéd és az uzsi a bébi kaja.
2010. jan. 21. 16:23
5/8 anonim válasza:
Morzsolj bele babakekszet, úgy laktatóbb, meglátod, elég lesz neki az egy :)
6/8 anonim válasza:
Szerintem adj neki 2-t, ha nem elég az 1.
Az enyém is 2-t evett egy időben... Volt, hogy nagyobb volt az étvágya.
7/8 A kérdező kommentje:
a babakekszet, ha beletördelem neki almapépbe akkor a turmix vinni fogja, vagy ugyanolyan darabos marad?
2010. jan. 21. 17:44
8/8 anonim válasza:
Vinni fogja a turmix, de szét is fog ázni, nem marad darabos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!