Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Azt veszem észre, hogy babámna...

Azt veszem észre, hogy babámnak nem elég egy üveg bébiétel. Még csak öt hónapos múlt, elégnek kellene lennie nem?

Figyelt kérdés
Mégsem adhatok neki oda két üveggel. Megeszi, de a következő evésig alig tűr, nem értem miért. Tápszeres, délelőtt és este ezt eszi, ebédre, uzsonnára bébiételt, de szerintem kevés neki.
2010. jan. 21. 16:13
 1/8 anonim ***** válasza:
akkor iktass be még egy tápis étkezést, vagy főzz krumplit/répát , hígítsd fel a bébikaját kis főző vízzel és keverd össze a krumplival. Máris 2 adagra való lesz belőle:)
2010. jan. 21. 16:20
 2/8 anonim ***** válasza:

Szerintem nyugodtan adjál neki, ha megeszi. Az én fiamnál is volt olyan, hogy 2,6 decinyi főzeléket evett meg egyszerre. Napokig. Aztán az átlag a 2,2 decinyi volt. A bébi ételes üvegek csak 2 decisek kb.

Én Aventes pohárból adtam neki régen a kajcsit, így mindíg tudtam, hogy mennyit eszik.

2010. jan. 21. 16:20
 3/8 anonim ***** válasza:
Ha jól vettem ki, akkor egy nap 4X eszik.? szerintem szúrj be még egy étkezést, mondjuk gyümölcs sinlac-kal. Evések között kínáld meg egy kis gyümölcsel, vagy gyümölcs lével. A bébiételes üveg tartalma csak átlag, nem szentírás, valamelyik baba többet, valamelyik kevesebbet eszik.
2010. jan. 21. 16:21
 4/8 A kérdező kommentje:
5* eszik, 6kor, 10kor, 13, 16, 20,. ebből az ebéd és az uzsi a bébi kaja.
2010. jan. 21. 16:23
 5/8 anonim ***** válasza:
Morzsolj bele babakekszet, úgy laktatóbb, meglátod, elég lesz neki az egy :)
2010. jan. 21. 17:04
 6/8 anonim ***** válasza:

Szerintem adj neki 2-t, ha nem elég az 1.

Az enyém is 2-t evett egy időben... Volt, hogy nagyobb volt az étvágya.

2010. jan. 21. 17:13
 7/8 A kérdező kommentje:
a babakekszet, ha beletördelem neki almapépbe akkor a turmix vinni fogja, vagy ugyanolyan darabos marad?
2010. jan. 21. 17:44
 8/8 anonim ***** válasza:
Vinni fogja a turmix, de szét is fog ázni, nem marad darabos.
2010. jan. 21. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!