Voltatok már babátokkal a zalaegerszegi kórház gyerekosztályán?
Szia!Őszinte leszek,szerintem átlagosan viselkedtek.Úgy értem, rendesen végezték a munkájukat,de nem voltak sem bűbájosak,sem az ellenkezője.
Naponta többször jöttek,megnézték a kicsit,elvitték a szükséges kezelésekre,vizsgálatokra.Mi kettesben tudtunk lenni a babával egy fizetős szobában.Ez egész más,megváltoztatja az egész ottlétet.Ha van lehetőséged,akkor mindenképpen érdeklődj arról,hogy van-e szabad kórterem,mert így éjjel-nappal a babáddal lehetsz!
Mi is voltunk, amikor a babám 3 hónapos volt. 3 éjszakát, 4 napot voltunk benn. Saját szobánk volt, külön babafürdőszoba.
Mivel ott voltam vele, nem "zaklattak" minket. Csak vizitkor jöttek be, meg akkor, ha vizsgálatra kísértek.
Nekem egyébként szimpatikusak voltak a nővérek és az orvosok is. Segítőkészek és alaposak voltak véleményem szerint.
A környezet szép, így elviselhetőbb az ottlét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!