Dentinox gélt esti altatás előtt kenjem a baba ínyére, vagy elég napközben 1x?
A tájékoztatón ezt olvasom: "különösen az étkezések után és elalvás előtt ismételni szükséges"
Ezzel az a gond, hogy este, amikor szopizik, akkor bealszik a cicin, tehát akkor nem tudom neki bekenni vele. :(
Az esti fürcsi előtt esetleg? Az szopi előtt van fél órával. Vag kevés lenne a hatóidő?
Vagy legyen inkább Panadol Baby a fürcsi előtt és az elég lesz éjszakára?
ja értem. Akkor mit adjak neki, hogy ne legyen nagyon nyűgi?
Chamomilla bogyót nem akarok,mert akkor 2-3 napig csak rosszabb lesz a helyzet.
Igazából nem látom, hogy nagyon szenvedne, csak ma mondta a dokinéni, hogy már fehér az ínye, és esetleg kenhetem neki ezzel a géllel.
Vagy mondott valami kis fehér valamit, mit az ujjamra kell húzni és azzal masszírozni. Az mi?
Nem étkezés előtt kell a Dentinoxot, hanem utána.Jól írtad a kérdésben.Pont azért, mert Lidokainos.Elzsibbasztja, és akár félre is nyelhet.Interneten piros betűkkel hívják fel rá a figyelmet, hogy fulladásveszélyes ha előtte adja valaki.
Este evés után, elalvás előtt szoktam beadni, és még az ujjammal masszírozom egy kicsit.
11:30-as vagyok. igazad van. mondjuk kaja előtt én sose adtam neki. de szerintem nem fulladna meg, azért annyira nem durva, én megkóstoltam.
ha nem fáj neki amúgy én se adnék semmit.
köszi a tanácsokat, evés előtt akkor semmiképp nem adok (ha egyáltalán veszek)
Inkább megnézem a dologélt. Ez a lidocainos nem szimpi nekem :(
hű, egy másik fórumon ezt írja valaki a Dologélről: "valerián gyökeret tartalmaz, ami erős nyugtatószer és hát látszólag persze hogy jobban hat, mint a Dentinox, hiszen mintegy leszedálja a babát."
na mostmár összezavarodtam...:(
Amit az ujjadra kell húzni, az a nenedentes szilikonból készült fogkefe-fej. Nekem is javasolták, de mivel érzékeny volt az ínye a fiamnak, nem is engedte, hogy benyúljak a szájába, úgyhogy nem jött be. Elég drága is, de van hozzá babafogkrém, azt később fel tudod használni, ha ez a fej nem is jönne be.
Amúgy nekünk bevált a Dentinox, bár én csak elalvás előtt kenem be az ínyét, szopizás után, ha úgy látom a foga kínozza.
A védőnőm azt mondta, hogy a Nurofen is jó, az ujjunkkal kell bekenni a fogínyt, nem lenyeletni vele, de ezt nem próbáltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!