Mivel foglalhatom le 2hónapos kislányomat? Milyen játékokat vehetek neki?
Figyelt kérdés
Jó ötlet ha mondókákat, verseket, meséket mesélek neki?
Ti mivel szórakoztattátok ilyen idős babátokat?
2014. szept. 26. 08:32
1/4 anonim válasza:
Magamra kötöttem a hordozókendőben. Énekelhetsz neki, de mindegy hogy mit. Néhány babánál beválik az a hinta ami magától mozog, de nem mindegyiknél.
2/4 anonim válasza:
Én énekeltem neki és meséltem. Teljesen mindegy, a lényeg, hogy hallja a hangod. Nálunk nem nagyon maradt el sehol sokáig, csak ölben és nézelődött. Ami hozott pár perc enyhülést az a rezgő pihenőszék, abban elvan 10-15 percig. A zenélő forgó. Piros, kék, zöld és sárga csörgők vagy játékok, amiket nézegetett,ha felé tartottam.
3/4 Hencsi55 válasza:
A kezemmel hadonásztam felette, imádta. A játékok még nem érdekelték ilyenkor.
4/4 anonim válasza:
Játszani még sokáig nem fog. Néha azért lefektetheted játszószőnyegre, vagy pihenőszékbe, hátha ott elnézeget. Énekelj, mesélj, beszélj neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!