Megvan valakinek a Suttogo c. könyv? Milyen?
Nekem is nagyon bejött mind a két gyereknél. A felvesz-letesz módszert nem alkalmaztam, mert nem kellett felvenni, csak bemenni és megsimogatni, mert sírás nálunk nem nagyon volt, csak inkább morgás. :D Olyankor mindig simogattam kicsit, mondtam neki, hogy anya itt van, nem kell félni, aludjon szépen. Aztán kimentem. Ha megint elkezdte megint bementem megnyugtatni. Ja és nálunk van egy zenetv az ágyon, ami halk babazenét játszik - képe is van, de azt nem használjuk - be lehet állítani, hogy hány percig zeéljen és elalvásál az megy neki.
A 4É az nagyon nagyon jó szerintem. Mind a két fiamnak 6 hetesen már napirendje volt - ők alakították maguknak kis segítséggel - és szintén 6 hetesen mind a kettő teljesen átaludta az éjszakát. :) Sokan nem szertik, de nálunk bevált, nagyon kiegyensúlyozottak a gyerekek és én is az vagyok. :)
Egy kipihet kisgyerekes anyuka. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!