Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha szinte alig evett az...

Ha szinte alig evett az őszibarack püréből eltehetem neki hűtőbe, hogy délután megegye?

Figyelt kérdés
Most turmixoltam, de valamiért nem kellett, pedig eddig mindig megevett egy egészet. Sajnálnám kidobni, el lehet ezt tenni pár órára?
2008. aug. 10. 10:27
 1/3 anonim ***** válasza:

Szerintem semmi baja nem lesz a hutoben. En volt hogy delutantol reggelig taroltam es 10oraira adtam oda neki nem tortent semmi.

Sot a fozelekeket is van hogy 2-3 napig tarolom hutoben mert egyszerre nem fogy el meg hat nem is tudnek csak 1adagot csinalni.:)

2008. aug. 10. 11:09
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem nem lesz semmi baja,én is elszoktam neki rakni délutánig.A főzelékek alapanyagait is 3 napig szoktam tárolni a hűtőben és utána kidobom és készítek frisset!Remélem tudtam segíteni.
2008. aug. 10. 14:22
 3/3 anonim ***** válasza:

Azt szokták mondani, hogy ha már a baba beleevett akkor jobb kiönteni, bár szerintem se lesz baja egy két óra hosszat,de több időnél pláne napnál szerintem is jobb ha újat csinálsz.

Ezt úgy lehet megoldani, hogy megcsinálsz többet és szedsz ki a picinek amennyit úgy gondolod hogy megeszik és a többit hűtőbe, amit meghagy azt kiönteni.

Én is sokszor sajnáltam, de a nagymamám azt mondta hogy a piciknél meg kell szokni úgymond a pazarlást. Ők ezt még nem értik. Csak mi nem vagyunk hozzászokva hogy csak úgy ki kelljen vmit dobni.

Pláne majd nagyobb gyereknél. Egyik nap ezt eszi, két nap múlva ugyanazt kiköpi, vagy a földre szórja, aztán 2 hét múlva az lesz a kedvenc étele amit addig utált. Mi meg csak nézzük szomorúan hogy a fáradságos munkával készített étel mindenhol van csak a pocijában nincs.

Kicsit előrementem, de vhol ez hogy eltenni a pici ételét meg hogy mennyi időre, az is szoktat minket a későbbi "pazarlásokhoz". :)

2008. aug. 10. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!