Anyósom teljesen kikészít pedig már szóltam neki 1000szer (? )! Mit kezdjek vele?
Ha nem férsz be babakocsival, vegyél hordozót. Később mi lesz? Mindig anyós sem jöhet, meg kell tudni oldanod egyedül. Nekem is jobb volt, mikortól nem jött anyukám, kicsit el voltam kényelmesedve, utána jöttem bele, és nem volt könnyű, hozzászoktam a túlzott segítséghez.
Egyébként ha meg tényleg így elvan egyedül a babád, miért kell ennyi segítség? Ha a biztonságát félted, tedd bele járókába, vagy jó vastag plédeken akár melletted is lehet a konyhába. Mindent lehet, csak akarni kell.:)
Menjetek együtt bevásárolni. Azt írtad ez nehéz egyedül, de az összes többit meg kell tudnod oldani(nekem pont nem hiányozna anyós mikor fürdök vagy zuhanyzok).
A bolt a kicsinek felér a sétával, de lehet a ti kapcsolatotokknak is jót tenne anyóssal. Otthon pedig úgy intézed a dolgaid, ahogy szeretnéd.
Jól van na, nm kell minket bekapni, főleg ha nem adsz annyi infót.
Ami a nagyvécézést illeti, változtatni kellene a táplálkozásodon. Több folyadék, rostok (útifűmaghéj pl.).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!