Honnan tudhatom hogy hasmenése van a 6hetes fiamnak?
milyen tápszereket?
egyébként a váltásnál lehet hasmenés, de mit kap most és előtte miket?
gyerekorvos is segíthet.
hát a tápszerek...
kezdtük sima milumillal, nem volt semmi baja, azt mondtam a védőnőnek hogy fáj a hasa (első baba és kicsit tanácstalan vagyok) és írt fel milumil komfortot. nah ebből 1-2x adtam neki, kínszenvedés volt lenyomni a torkán. akkor emiatt vettünk beba ha-t, lehet ettől lettek kiütései, így a doki írt fel milumil peptit, hát ez sem izlet neki, így (mivel még a használata előtt elmúltak, szépültek a kiütései, nem tartottam fontosnak hogy ezt igya) kértem másikat és a doki a milumil ha-t írta fel. hát ez sem a kedvence, vagy csak ennyire nincs étvágya.
olvastam valahol hogy kell a pocaknak idő amíg átáll a tápról tápra...de ideje sem volt. szerintetek??
mi a beba ha tápszerével kezdtük, de fájt a hasa tőle, nem tudott kakilni stb.
A milumil ha tápszert vettem kipróbálni és pár nap múlva teljesen látható volt a különbség. Szerintem az egy nagyon jó tápszer, több ismerősöm is annál kötött ki.
Csak azért írom ezt, mert lehet tényleg csak sok volt neki a váltogatás és kell neki még kis idő, hogy megszokja.
(az enyémnek a puki volt nagyon nagyon büdös a beba tápszernél, de hasmenésre nem emlékszem.)
Egyébként van most ilyen hasmenős járvány is, a sógornőméknél a 6,hós és a 2 éves is átmnet rajta, nem voltak betegek, de a hasuk ment. Ki is csípte őket, szóval még ez is lehet az oka a tiédnél is. Az orvosotokat meg tudod kérdezni erről, hogy mit tanácsol, meddig várj hasmenésnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!