Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek miert van az hogy...

Szerintetek miert van az hogy a 8 honaposom egesz nap sir?

Figyelt kérdés
Semmi jatek nem koti le, allandoan dajkalnom kell, meg vinnem magammal. Semmit nem tudok trole csinalni, mert ha leteszem akkor sir. Vittem orvoshoz is, de semmi baja. De en felek h megis van neki valami baja. Szepen eszik, mellette szopik is meg.
2014. szept. 23. 14:43
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

[link]

Szepa tömören: amikor a gyermek rájön, hogy anya és baba nem egy és ugyan az a személy.

Fél, hogy elhagyod/otthagyod. Emiatt ha kilépsz a perifériás látóköréből elkezd sírni és lázasan keres/kutat téged. Megszégyenítő gyorsasággal mászik az anyuka után a gyerkőc és egy olimpiai aranyat simán kapna érte.

Általában 10-11. hónapra véget ér a gyerekeknél, de van, akinél még 1,5 éves korban is tart.

2014. szept. 23. 15:24
 12/13 anonim ***** válasza:

én is ilyesmire gondoltam pont erre a korra jellemző a szeparációs szorongás és ilyenkor biztosítani is kell arról, hogy ott vagy, vele vagy, mert ettől lesz erősebb az önbizalma, és ettől fog merni majd barátkozni és nyitni a világ felé.

de arra is gondoltam, hogy lehet nem lett "megtanítva" az önálló játékra még babakorban. vannak olyan percek, félórák, amikor játszik a kiságyában(nézelődik, nyúlkál, stb)amikor nem szabad megzavarni.

2014. szept. 23. 16:19
 13/13 anonim ***** válasza:

Ilyen okok szoktak nalunk lenni:

- front

- fogfajas

- ehseg (igen, volt mar olyan, h nem esett le, h tobbet enne a babam)

- es a fent emlegetett szorongas.

Szerintem amikor kivagy, pakold be a babskocsiba es setaljatok. Ugy konnyebb...

2014. szept. 23. 17:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!