Szerintetek miert van az hogy a 8 honaposom egesz nap sir?
Első vagyok.
Igen mászik, a napokban tanult meg állni. Mondjuk nekem második gyerkőc, így mindent eltanul az elsőtől, amit csak lát.
Nem mellesleg itt a front (megint) és kezdődik a szeparációs szorongás is.
Jól csinálod, nyugodj meg. Egyrészt a szeparációs szorongás korszakában van, tehát teljesen normális, ha rád van cuppanva. Persze erővel le lehet állítani, meg magára lehet hagyni és a bizalmát is lehet veszíteni. Ezen kívül fogzik, rengeteg inger éri és folyton tudnia kell, hogy még megvagy.
Egyikőtökkel sincs semmi baj. A baj csak annyi, hogy ilyenkorra kimerül az ember, aki teljes odaadással csinálja. Én legalább is ilyenkor szoktam kipurcanni. Egyelőre 3 van.
az amikor el kezd félni attól, hogy ha nem vagy ott, nem is létezel. Ezért visít, ha kimégy a szobából. Mellesleg "8 hónaposok szorongása" néven is ismert.
Akik már korábban elvesztették sírni hagyás okán a gyerek bizalmát talán már ezzel sem küszködnek.
szal teljesen normális pszichés fejlődés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!