Ágca kérdése:
Kik azok kik nem a kiirt napon szültek? Mennyivel lett a babájuk? S listát a kórházba írnátok mit kell vinni? KI mikor készítette össze a indulásra csomagját?
Figyelt kérdés
2014. szept. 23. 09:59
11/14 anonim válasza:
Első gyerkőc: +5 nap, 4850gr, 59cm. Második: +2 nap, 4100gr, 56cm. Harmadik: 39. héten, 3000gr, 49cm. Negyedik: 38. hét, 3640gr, 53cm.
Mindent be kellett vinni, pelus, ruha, popsitörlő, krém, alkohol.
12/14 anonim válasza:
Az idősebb fiam a kiírt napon született 3500 grammal. A kicsi 41+3 napon 4360 grammal. A kórházi csomagot a 34. héten összeraktam, nem akartam, hogy egy esetleges koraszülésnél a férjem keresgélje itthon a cuccokat.
13/14 anonim válasza:
3 héttel korábban, 5kiló felett. Reggel mondta az orvosunk, hogy beindítja, előtte hazajöttem összepakolni, de már 34. héttől pakolásztam, vásároltam a kórházba valókat.
Kórházi csomagra listát sokat találsz a neten.
14/14 anonim válasza:
41. betöltött héten indították a szülést, mert addigra már nagyon meszesedett a lepény és azt mondták hogy ha még egy napot várunk, akkor már ki sem fog férni. Igazuk lett, 3500 grammal született a fiam és én elég pici vagyok. A szülész orvos szerint még 100 gramm és nem fér ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!