Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Minden nap ki kell vinni sétálni?

Minden nap ki kell vinni sétálni?

Figyelt kérdés
elöször is: én lennék a legboldogabb ha minden nap ki tudnánk menni órákra. 2 hónapos, de nagyon rossz alvó. a kocsiba viszont csak úgy marad meg, ha eleve alszik mikor beleteszem különben ordit, nem marad meg benne. ilyenkor is csak egy orat tudunk kint lenni mert felebred es akkor szintén ordit, nem alszik vissza. viszont van, hogy egyáltalán nem alszik egész nap, na ilyenkor még nyűgösebb és esélytelen a séta...baj ha nem viszem ki minden nap?
2014. szept. 8. 18:14
 1/5 anonim ***** válasza:
52%
Nem nem baj... ha esik vagy nagyon hideg van én sem viszem ki.
2014. szept. 8. 18:19
 2/5 anonim ***** válasza:
52%
Nem baj. Mi sem megyünk mindennap! De próbálunk minél többet, azért kell nekik a levegő!
2014. szept. 8. 18:37
 3/5 anonim ***** válasza:
70%

Kell neki a friss levegő, kis napsütés. Ajánlott a napi séta.

Na meg neked is, mert befordúlsz előbb utóbb otthon

2014. szept. 8. 19:48
 4/5 anonim ***** válasza:
76%
Kendőben esetleg? Még jó idő van, meg a baba sem olyan nagy.
2014. szept. 8. 20:04
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem baj, de azért legyetek kint minél többet. Amikor mi nem tudunk lemenni akkor ki szoktam tenni az erkélyre, séta nincs de legalább friss levegő van :)
2014. szept. 8. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!