Milyen vizet adtok 1 ev koruli babatoknak?
Figyelt kérdés
Csapvizet forralva vagy siman, szensavmentes asvanyvizet vagy babavizet?2010. jan. 20. 14:56
1/11 anonim válasza:
Sima csapvizet.
Bár azt nem issza meg, igy teát.
2/11 A kérdező kommentje:
Es milyen teat? Babaknak valo teat vagy amit mi is iszunk felnottek, mondjuk gyumolcsteat? Koszi.
2010. jan. 20. 15:00
3/11 anonim válasza:
Nekem azt mondta a doki, hogy szénsavmentes ásványvizet adhatok neki. Szerencsére szereti. Sajnos nálunk a csapvíz borzasztó vegyszerízű, azt nem merem neki adni még forralva sem. Mi sem nagyon isszuk. Egy anyagi csőd az ásványvíz, nálunk heti 20 liter fogy. Felháborító, hogy a csapvíz ihatatlan.
4/11 anonim válasza:
Nálunk nagyon klóros a víz, úgyhogy csak Óbudai babavizet kap. Teának meg gyümölcsteát, amiben tényleg csak gyümölcs van (Lipton)
5/11 anonim válasza:
ásványvizet: Szentkirályit. Annak nem olyan magas az ásványianyag tartalma. Ha esetleg nincs, akkor más ásványvizet.
6/11 anonim válasza:
Én forralt csapvizet adok, vagy olyan szénsavmentes ásványvizet, amelyiken fel van tüntetve, hogy adható babáknak.
7/11 anonim válasza:
a vizet még forralom,vizforralóban.Inni nem issza meg,ezért 100%os gyümilét higitva,vagy a pickwick gyerekteát izesités nélkül
8/11 anonim válasza:
Sima csapvizet.Bementem az ANTSZ-hez és bevizsgáltattam a csapvizünket,hogy adhatom-e a gyerekemnek.7000ft-ba került,de legalább nyugodt vagyok és nem kell baba víz után szaladgálni.Azóta mi is csapvizet iszunk.Eddig csak palackos ásványvizet ittunk.
9/11 anonim válasza:
Első: Igen nálunk is jó a viz minsősége igy bátran adom.
Teáből a hipp baba instant tea jött be, ill. a gyümilevek higitva.
A gyerek pickwik teát nem szereti.
10/11 anonim válasza:
Én csapvizet adok neki és ha azt akarom, hogy sokat igyon (pl mert lázas), akkor a dm-ben kapható alnatura márkájú gyerekteát vagy olyan gyümölcsteát ami nem fekete teából van. Próbáltam neki betegség esetén gyümölcslevet adni, azt hiszem hippes volt de nem itta meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!