Valóban ennyit kell ennie egy féléves babának?
:)))) te jó ég!!! 1 liter tápszer mellé napi 3szilárd. gratulálok a védőnéninek. hát a babád gyomrát nem védi, az tuti.
attól függ mikor kezded, v kezdted hozzátáplálni. én jó lassan csináltam, tehát 8 hónapos volt, mire 3 kaja szilárd lett.
reggel: tápszer
de. gyümölcs
délben főtt kaja
du. tejpép
este tápszer.
én így etettem 1 éves koráig a fiamat.
hehe. igen, ez durva.
az én babám nagy evő, 10 kiló 75 centi, 10 hónapos.
így néz ki a napunk
reggeli 9-kor: joghurt, fél szelet teavajas kenyér
ebéd 13-kor : húsos főzelék 200-250 g
uzsonna 16-kor: gyümölcs kb. 200 g
vacsora 19-kor: húsos főzelék 250 g
lefekvés előtt 8-kor: 320 ml tápszer,
alvás reggel 9-ig.
és mondom, ezt én soknak és túlzásnak tartom, de ha nem kapja meg, felébred hajnalban még tápszerért. :) szóval azért ....
tehát szerinte 8szor kellene etetni?!
ez nem normális.
ez rengeteg.
az én babám sokkal isdősebb, de ő sem eszik meg 200 ml tápszert.
Az én babám is sokat eszik, de ennyit ezért nem. Napi 7x 150 ml tápszer, 2 üveg bébi étel vagy kb 400 ml abból amit én főzök, 2 dl gyümölcslé vagy tea és estére még cici. 6 hós.
Szerintem ne hallgass a védőnődre, nem hiszem, hogy jó ötlet ha megszabjuk, hogy mennyit egyen az a gyerek. Minden gyerek más. Annyit adj neki amennyit kér! Az én védőnőm azt mondta sokat eszik a gyerekem. De most mit csináljak?? Ennyit eszik, éhezni nem hagyhatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!