Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek az normális hogy...

Szerintetek az normális hogy a védönönk még soha nem volt itt nálunk és nem is hivott fel minket?

Figyelt kérdés
Elsö babám ,és teljesen meg vagyok döbbenve, mikor itt olvasom,hogy ezt mondta a védönö meg azt mondta a védönö.Kétszer én magam hivtam fel,mert nem tudtam,miért sir annyit a babám,erre azt mondta biztos fáj a hasa.espumisan.ennyi.
2014. szept. 20. 14:31
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Miért pontoztátok le a 7. válaszolót? Tökéletesen leírta a szabályozást. Amelyik védőnő nem így csinálja az nem látja el rendesen a munkáját. Ennyi.
2014. szept. 20. 21:42
 12/14 anonim ***** válasza:

De mégis mi a fenét csinál minden héten nálatok? Én meg is örülnék ha minden héten ide jönne a semmi miatt.

Mérleg miatt meg ki a fene futkos hozzá csecsemővel amai világban,amikor 2000Ftért egy hónapra lehet bérelni.

2014. szept. 20. 21:46
 13/14 anonim ***** válasza:
Nálunk volt mérleg, lemérte, beírta a kiskönyvbe, és mindig lehetett kérdezni. Az első hetekben volt is mit (első babával). Én szerettem, hogy sűrűn jött, de emberileg is nagyon szimpatikus, és rajta kívül itt nem volt sok ismerősöm. Többedik gyerek + kevésbé szimpatikus védőnő esetében nem biztos, hogy ilyen lelkes lettem volna. De pár alkalommal 10 percet szerintem ki lehet bírni bárkivel.
2014. szept. 20. 22:19
 14/14 A kérdező kommentje:
fél éves a babám.csak furcsa hogy minek van Magyarországon védönö ha ugyse segit semmit.Nem láttam még soha.
2014. szept. 21. 10:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!