Mi is a gyógyszertárit használjuk, illetve próbáltunk már Gabit és Johnsonst is, nem volt gond egyikkel sem amúgy. Én is úgy csináltam eleinte hogy a babára kentem a krémet, de mindig sírt mert hideg volt neki. Aztán meg egyszerűen bele mosom a vízbe, nem csomós mert nem a krémet teszem a vízbe és próbálom eloszlatni, hanem kicsi vízzel kézben kezdem eloszlatni, mint ha kezet mosnék, és ezt öblítgetem a fürdővízbe.
2010. jan. 23. 19:59
22/30 anonim válasza:
Én 6 hóig a gyógyszertárit hasznátam.Először tettem a vízbe jól feloldva és úgy fürdettem.MAjd néha a tégelyből tettem a kezembe és úgy kentem be vele.
Viszont a babé termékei is nagyon jók.Azok is mentesek mindentől amitől kell.Igaz drága de sokáig jó.Mi is használjuk a koszmó elleni sampont is, nincs is koszmónk.
Szóval mindkettő jó.
Semmi esetre sem váltanék egyéb babafürdetőre 6 hó előtt.
Mi is most próbálgatjuk a gabit.
2010. jan. 23. 19:59
23/30 anonim válasza:
18:24: Én felteszem a tűzhelyre egy pici vízzel melegedni.Teljesen szétoszlik a fürdető, és így nagyon jó.
Bocsi az offért!
2010. jan. 23. 20:26
24/30 anonim válasza:
patikai abból is amelyik úszik a víz felszínén(nemtom a latin nevét)ha ez elfogy váltunk az ajándékba kapott fürdetőkre most lesz 10 hós
2010. jan. 23. 20:35
25/30 anonim válasza:
Gyógyszertári, hydrophilest. Vényre olcsóbb. Az enyémek tiszta ekcémásak lettek a Johnsonstól, amivel a kórházban kínozták őket. Hiába szóltam, hogy az előző sem bírta. Még a harmadiknál is megkaptuk, ott meg nem szóltam időben, elvitték a szülőszobáról lemérni, eszembe sem jutott, hogy rögtön vegyszereznék szegénykét, és Johnsons-szagúan hozták vissza... Reggelre már hámlott a bőre, 2 hét volt, mire rendbe jött.
2010. jan. 23. 20:36
26/30 anonim válasza:
Az a baj Csajok, hogy a kórházban kezdettől Johnson-al fürdetik a kicsiket, mert az van a csomagba. :(((
2010. jan. 23. 21:01
27/30 anonim válasza:
Csakis patikai.
2010. jan. 23. 21:30
28/30 anonim válasza:
Nálunk a férjem fürdet és Ő mindig szétnyomkodta előtte teljesen a fürdővízbe a krémet, utána kicsit felhabosította (szétpancsolta) és már ment is bele a baby. Egyébként én a kisfiamat 10 hós koráig fürdettem gyógyszertári fürdetőkrémmel. Utána váltottunk Jonson sensitiv-re és nagyon bevált nekünk. Sőt a Jonson búzacsírás sampon is!!! (17 hós lesz a kisfiam)
2010. jan. 23. 22:05
29/30 anonim válasza:
OFF-olónak!
Én fürdés előtt bekenem a fürdetővel mintha testápoló lenne. Nem vastagon, de rendesen át is masszírozom a kicsit. A kádban pedig már csak leöblögetem, ő békésen pancsol én meg a szivaccsal szórakozom :)
2010. jan. 24. 00:34
30/30 anonim válasza:
OFF-olonak üzenem:en a tenyeremen teljesen szetkenem mintha krem lenne,majd belemosom a kezem,ennyi.ilyet meg nem hallottam hogy bekenik vele a babat?!aztan lemossak rola,erdekes probalkozas,a vizforralos is jo.de ahogy en csinalom igy nincs + munka
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!