Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Véleményeket szeretnék hogy...

Véleményeket szeretnék hogy patikai fürdetőt vagy egyéb baba fürdetőt javasoltok újszülöttnek?

Figyelt kérdés
Ugy hallottam a patikai nem túl jó.
2010. jan. 20. 11:35
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
mindenkepp a gyogyszertarit hasznald az a legjobb,a tenyereden szetdörzsölöd es ugy a vizben nem lesz darabos
2010. jan. 20. 15:04
 12/30 anonim ***** válasza:
Én a BABE termékeit használom az első naptól fogva, nagyon szeretem. Kicsit drága elsőnek, de nekünk az első 500ml fürdetőgél épp tegnap fogyott el és már 4,5 hónapos múlt. Szóval így szerintem egyáltalán nem drága.
2010. jan. 23. 16:54
 13/30 anonim ***** válasza:
Patikai fürdetőt használunk 7 hónapja. Nagyon szép a bőre.
2010. jan. 23. 17:11
 14/30 anonim ***** válasza:
01 20.15:04-es, vagyok.nekünk is mar BABE-s van,nagyon jo es nagyon draga,nekünk koszmos sampont is kellett venni.de megeri
2010. jan. 23. 17:14
 15/30 anonim ***** válasza:

Én a doki által felírt , gyógyszertári szerekre esküszöm. Mentes minden szartól, ami van a többi cuccban. Én 15 hósan kezdtem fürdetőt használni, de 19 hós lányomnak még mindig a gyógyszertári popsikrémet használom, és szép a popsija.

Az első pár hónapban mindenképp csak ezeket használnám.

( a Johnson's amúgy is sokmindenkit kiver, pl engem is...)

2010. jan. 23. 17:24
 16/30 anonim ***** válasza:

csakis gyógyszertári :) próbáltunk mást a rokonság bevásárolt nekünk johnsonst, gabit, níveát stb... de sajna mindegyiktől volt valami bőrbaja a picimnek

testápoló szintén gyógyszertári citromos ápolókrém csodaszép a bőre és a popsija is

7 hós

2010. jan. 23. 18:19
 17/30 anonim ***** válasza:

Kicsit off leszek...de ti hogyan oszlatjátok szét rendesen a gyógyszertárit? Illetve hogyan kerül a babára? Mert egyik kezemmel fogom ugye a bébit akkor a másikkal ha nyomom a tubust akkor hova kerül a krém?

csak én szerencsétlenkedek vele ennyit?:(

Ill. csomókban úszkál a vízben :(

2010. jan. 23. 18:24
 18/30 anonim ***** válasza:

Mi első perctől a Nivea babaápolási termékeit használjuk. (Kék macis termékek.) Soha nem volt probléma a kisfiam bőrével, nem száradt ki (pedig alapjában véve száraz volt a kis bőre a 8 napos túlhordás miatt), nem lett piros, sem ekcémás. A sampon (átlátszó) olyan szinten nem csípi a szemét, hogy a mai napig szinte nyitott szemmel mos hajat a fiam, pedig már 2 éves! És sosem sírt hajmosáskor!

A tusfürdőt nemrégiben cseréltük le Disney habfürdőre (rágógumiillatú, Verdás), érzelmi okokból (a fiam imádja), de a sampon és az összes többi babaápolási kellékünk (popsitörlő, krém, testápoló) továbbra is Niveás.

2010. jan. 23. 18:26
 19/30 anonim ***** válasza:
Mi gyógyszertárit használtunk a kisfiam 10 hónapos koráig (most Niveát használunk). Nem volt vele semmi gond, nyugodtan használd.
2010. jan. 23. 18:30
 20/30 anonim ***** válasza:

Mi is gyógyszertárit használunk, ezt javasolták mert nagyon érzékeny a babám bőre. Papír szerint 2 héttel de valójában szerintem tovább is túlhordtam, mert rendesen elszámoltak.:S 34 hét 3 naposan indult be a szülésem, a doki szerint korai lett volna szülnöm, pedig már UH-n akkor is 3200 g-ra becsülték a babámat mégis visszatartották. Végül 42. héten indították, de nem indult meg, adtak mindenféle sz@rt, összesen 3x indították meg sikertelenül és így lett császár. Ennek köszönhetően szinte habos volt a gyerek mikor kivették, úgy fel volt ázva szegénykém, kék-zöld volt, hámlott de rettenetesen. :S A rossz áramlás miatt oxigén hiányos is lett, de szerencsére nem volt komoly baja, teljesen jól van már. Bő 2 hónap kellett mire rendbe jött a bőre. Nem is merek bele gondolni, hogy mi lett volna ha akkor elkezdem Johnson's-al fürdetni. Még most is nagyon érzékeny és száraz a bőre. Eleinte nem is fürdettem minden nap, mert a gyerekorvos azt mondta elég két naponta így hogy ilyen a bőre.

Kérdezte valaki, hogy hogy oszlatjuk el a babán a krémet. Hát én úgy csinálom, hogy bekenem a gyereket mindenhol és így teszem a vízbe, szépen lemosom róla és így nem lesz csomós a víz sem meg a gyerekre is jut belőle :)Nekem így mutatta a védőnő. Kicsit óvatosan kell, mert csúszik a gyerek, de meg lehet szokni.

2010. jan. 23. 18:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!