Véleményeket szeretnék hogy patikai fürdetőt vagy egyéb baba fürdetőt javasoltok újszülöttnek?
Én a doki által felírt , gyógyszertári szerekre esküszöm. Mentes minden szartól, ami van a többi cuccban. Én 15 hósan kezdtem fürdetőt használni, de 19 hós lányomnak még mindig a gyógyszertári popsikrémet használom, és szép a popsija.
Az első pár hónapban mindenképp csak ezeket használnám.
( a Johnson's amúgy is sokmindenkit kiver, pl engem is...)
csakis gyógyszertári :) próbáltunk mást a rokonság bevásárolt nekünk johnsonst, gabit, níveát stb... de sajna mindegyiktől volt valami bőrbaja a picimnek
testápoló szintén gyógyszertári citromos ápolókrém csodaszép a bőre és a popsija is
7 hós
Kicsit off leszek...de ti hogyan oszlatjátok szét rendesen a gyógyszertárit? Illetve hogyan kerül a babára? Mert egyik kezemmel fogom ugye a bébit akkor a másikkal ha nyomom a tubust akkor hova kerül a krém?
csak én szerencsétlenkedek vele ennyit?:(
Ill. csomókban úszkál a vízben :(
Mi első perctől a Nivea babaápolási termékeit használjuk. (Kék macis termékek.) Soha nem volt probléma a kisfiam bőrével, nem száradt ki (pedig alapjában véve száraz volt a kis bőre a 8 napos túlhordás miatt), nem lett piros, sem ekcémás. A sampon (átlátszó) olyan szinten nem csípi a szemét, hogy a mai napig szinte nyitott szemmel mos hajat a fiam, pedig már 2 éves! És sosem sírt hajmosáskor!
A tusfürdőt nemrégiben cseréltük le Disney habfürdőre (rágógumiillatú, Verdás), érzelmi okokból (a fiam imádja), de a sampon és az összes többi babaápolási kellékünk (popsitörlő, krém, testápoló) továbbra is Niveás.
Mi is gyógyszertárit használunk, ezt javasolták mert nagyon érzékeny a babám bőre. Papír szerint 2 héttel de valójában szerintem tovább is túlhordtam, mert rendesen elszámoltak.:S 34 hét 3 naposan indult be a szülésem, a doki szerint korai lett volna szülnöm, pedig már UH-n akkor is 3200 g-ra becsülték a babámat mégis visszatartották. Végül 42. héten indították, de nem indult meg, adtak mindenféle sz@rt, összesen 3x indították meg sikertelenül és így lett császár. Ennek köszönhetően szinte habos volt a gyerek mikor kivették, úgy fel volt ázva szegénykém, kék-zöld volt, hámlott de rettenetesen. :S A rossz áramlás miatt oxigén hiányos is lett, de szerencsére nem volt komoly baja, teljesen jól van már. Bő 2 hónap kellett mire rendbe jött a bőre. Nem is merek bele gondolni, hogy mi lett volna ha akkor elkezdem Johnson's-al fürdetni. Még most is nagyon érzékeny és száraz a bőre. Eleinte nem is fürdettem minden nap, mert a gyerekorvos azt mondta elég két naponta így hogy ilyen a bőre.
Kérdezte valaki, hogy hogy oszlatjuk el a babán a krémet. Hát én úgy csinálom, hogy bekenem a gyereket mindenhol és így teszem a vízbe, szépen lemosom róla és így nem lesz csomós a víz sem meg a gyerekre is jut belőle :)Nekem így mutatta a védőnő. Kicsit óvatosan kell, mert csúszik a gyerek, de meg lehet szokni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!