Mi lett velem? Úgy érzem megőrültem! 14 hónapos a fiam.
Igen, ez depressziónak tűnik. De nem értek egyet az előttem íróval, ebből te nem tudod kizökkenteni magadat!
Az már egy jó lépés, hogy rájöttél, baj van. A fiad és a családi béke érdekében kérj segítséget! Beszélj a védőnőddel, háziorvosoddal, kérj tanácsot, vagy keress egy megbízható pszichológust!
Sajnos még mindig sokan nem mernek pszichológushoz fordulni, pedig sokat segíthetnek! Neked szükséged van rá!
Tessék időt szakítani magadra is!!!!
Nálunk is hasonló a helyzet sajnos. De én arra jutottam, hogy igen csalódás nekem az, hogy a párommal vállaltuk a babát, ő is akarta, mostmeg sosincs itthon, minden rám hárul. Ráadásul ő kevesebb pénzt hoz, mint a gyedem:(
Én úgy képzeltem el, hogy boldog család leszünk HÁRMAN, nem a fiammal édeskettesben. Persze, hogy az ember befordul, hisz a szeretett párjától szinte külön él.
Nekem ez a véleményem, hogy nem csak magadban kell a hibát keresned, hanem a férjeddel is kellene beszélnetek, mert ha így haladtok, akkor teljesen elhidegültök ti is egymástól.
Ez az én véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!