S. O. S! Mennyi a láz a babáknál?
Szia!
Utolsó válaszoló vagyok. Igen, számíts a következő oltásoknál is ilyesmire. De lehet, hogy azt jobban tűri majd. Reménykedjünk.
Már én is tartok előre, mert febr.11-én megyünk a 4hónapos oltásra és megint kettőt kap majd. Sőt még a Bcg-je sem eredt meg, lehet, hogy azt is ismétlik.:(
Nekem nemrég mondta a védőnéni, ha még nincs a babának láza, de látod, hogy nyugtalan, nyugodtan adhatsz neki fél kúpot, rosszat nem teszel vele az biztos.
Most megmértem neki megint lázmérős cumival és megy vissza a hője.Már 37.3!
Nem hiszem el hogy ilyen pechesek vagyunk.A védőnőmet nem értem el,a dokit nem értem el úgyhogy felhívtam egy másik védőnőt aki azt mondta hogy végbélbe vagy hónaljba mérjem.És ő is fél kúpról beszélt.Most elaludt a babó,de vajon sírással fog ébredni?Vagy keltsem fel és mérjem meg végbélben?
Nekem az első fiamnál (most 10 éves) egy szuper jó dokibácsink volt, aki azt mondta, oltás után 3 napig napi 3x fél kúpot kapjon.
Ennyi.
A most picikémnél is így csináltam. Semmi baja nem volt sose.
A kúpra tehetsz egy kis krémet, hogy könnyebben lehessen betenni. Óvatosan odailleszted majd vársz amíg az izmok engedik bemenni.Nem szabad erőltetni.
Krémet tettem oda neki,de most hogy mondod lehet hogy pánikolásomban nem is figyeltem erre az elernyedéses dologra.Köszi nagyon hasznos volt a válaszod!
A többieké is:-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!