Mennyire passzirozzam az ételt kislányomnak, ha még mindig egészben jön ki sok minden?
Figyelt kérdés
14hónapos-de csak két foga van. a borsó,szőlő,stb egészben jönnek ki,mennyire pépesitsem?2014. szept. 18. 09:00
1/4 anonim válasza:
Szerintem nem kell passzírozni, nem gond, ha úgy jön ki. Örülj neki, hogy eszi a darabosat!
2/4 anonim válasza:
Mi abban a jó, ha nem tudja megemészteni?
Én teljesen pépesen adnám. Logika: két foggal nem lehet normálisan rágni, ezért nem is emésztődik jól...
Az én babám 1 éves, 8 foga van, de még neki sem adok darabos dolgokat igazán, inkább csak villával összetörve, ami ugye nem pépes, de nem fog se belefulladni se egészben átmenni rajta.
3/4 A kérdező kommentje:
igen-én is arra gondoltam,hogy nem tudja megemészteni-és akkor talán fájhat a pocakja.az evéssel semmi gond-bármit bármennyit megeszik,nem azért pépesiteném.
2014. szept. 18. 09:49
4/4 Gabi86 válasza:
Az idős embereknek sincs foguk mégsem pépeset esznek.de mindenk maga tudja.9 hós kora óta eszik darabosat a lányom és csak négy foga volt.sőt sülthúst pl már 1 éves kora óta eszi úgy hogy összevagdalom neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!