Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hasmenés esetén mi az ami...

Hasmenés esetén mi az ami vérezhet?

Figyelt kérdés
2 napja van hasmenése neki egy vírustól,sokat sír,mert fáj a hasa,de láttam,hogy véres a széklete,és most amikor tisztába tettem,szivárgott ki a vér.pedig már nincs is hasmenése.volt ilyen nektek?most elaludt,de ha megint felsír és véres a széklete bevisszük a kórházba.lehet a sok sírás miatt az erőlködéstől,vagy komolyabb baj lehet?
2010. jan. 19. 20:29
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképpen vidd orvoshoz minnél hamarabb,nem ilyesztgetni akarlak,de lehet nagyon komoly probléma is
2010. jan. 19. 20:43
 2/11 A kérdező kommentje:
most hívtam fel az ügyeletet.azt mondta gyakori hasmenésnél,hogy felpuhul a bél nyálkahártyája,és berepedezik.és mivel nagyon sír ez is rásegíthet.és mivel ma alig ment a hasa én hülye most este még germicid kúpot adtam neki,hogy aludjon egy keveset.most,hogy tisztába tettem itt alszik velem,de én nagyon ki vagyok.lehet én okoztam neki a kupal.annyira hülye vagyok
2010. jan. 19. 20:53
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarlak elkeseríteni de a szalmonella is okozhat véres székletet.
2010. jan. 19. 20:59
 4/11 anonim ***** válasza:
Sőt,a rota is véres székletet produkál.Irány az ügyelet!!!
2010. jan. 19. 21:07
 5/11 anonim ***** válasza:
Vizsgálat nélkül ne hagyd magad lerázni...látatlanba hogy mondhat ilyet?????????
2010. jan. 19. 21:08
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Ügyelet!!! Az utolsó véres székletes pelust vigyétek Magatokkal!
2010. jan. 19. 21:13
 7/11 anonim ***** válasza:

Jesszus,remélem elviszi!!!

Jobbulást,és ne magadat okold.

2010. jan. 19. 21:15
 8/11 anonim ***** válasza:
Remélem semmi komoly! Jobbulást, és írd meg hogy mi lett veletek!
2010. jan. 19. 21:26
 9/11 anonim ***** válasza:

Már bocsánat, de hülyék ezek az ügyeletesek.A múltkor hozzánk sem jöttek ki, majdnem lehülyéztek.Rohadtul meg sem akarnak mozdulni.

Ügyelet!És ne hagyd Magad lerázni!Alaposan vizsgálják meg a babát.

2010. jan. 19. 21:29
 10/11 A kérdező kommentje:
sziasztok,persze megvizsgálták,egyenlőre tényleg úgy néz ki,hogy csak a vírusos hasmenéstől volt vér a székletébe.ma még nem volt,de várjuk a székletminta eredményét.de a popsiból kiszivárgó hígult vér látványa sokkolt.még ma is sírógörcsöt kapok ha rá gondolok.én hülye meg mivel tegnap alig volt hasmenéses a széklete így kúpot adtam neki,hogy aludjon is már egy keveset szegénykém.ez is okozhatta a bajt.
2010. jan. 20. 10:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!