Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A kislányom tűzfoltokkal...

A kislányom tűzfoltokkal (gólyacsípés, lazacfolt) született. Olyan jó lenne, ha írnának olyanok, akiknek szintén folti volt a babája, de aztán elmúlt. Már annak is örülnék ha azt mondanátok, hogy halványodott?

Figyelt kérdés
A legerősebb folt a szemhéján van, de van még neki az orra alatt meg egy nagyon halvány a homlokán.

2014. szept. 17. 17:29
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

unokatesónak van a két szemöldöke között felfele a homlokán nagy vörös folt. Másfél éves és még látszik neki- főleg ha nagyon belekezd a hisztibe, és nagyon vörösödik a feje, akkor nagyon kiugrik még neki.

Én fiaimnak a tarkójukon van mind a háromnak- a 6évesé már nem látszik, a 4évesé még látszik a kicsié is.

2014. szept. 17. 20:37
 12/17 anonim ***** válasza:

nézd át a foltok leírását, keresd meg melyik a babádé(tűzfolt, hemangómia, pigmentfoltok)a leírásban benne van melyik meddig marad, mikor múlik

[link]

2014. szept. 17. 21:03
 13/17 anonim ***** válasza:
Az én kislányomnak is van a homlokán egy szerencsepatkó alakú folt, ezen kívül két kicsi a szemhájain, egy jó nagy a tarkóján a haja alatt, alatta a nyakán egy picike, és hátul a derekán egy nagyon aprócska pici pötty. Most 10 hónapos, már sokat halványult születéséhez képest, van hogy alig látszik, csak ha nagyon sír. Nekem azt mondták, hogy ami a tarkóján van nem fog elmúlni, de azt majd úgyis takarja a haja. Az apukájának is ugyanott van, valamint az én anyukámnak is, tényleg takarja a hajuk. Eleinte zavart, de már megszoktam. Sőt, haragudtam, amikor a kórházban készült születési értesítőn leretusálták onnan.
2014. szept. 18. 11:23
 14/17 anonim ***** válasza:
A lányomnak egy tenyérnyi hatalmas folt volt hátul a tarkóján,nyakán,feje alján.3 éves,már csak egy iciripicirit látszik (én még látom,idegennek már fel sem tűnne) amúgy soha nem zavart mert nem feltűnő helyen van és a haja is takarja már.Nekem is volt a szememen,homlokomon,anyukám azt mondta kb 2 évesen tűnt el.
2014. szept. 18. 12:25
 15/17 anonim válasza:
Szia.Nekem a hüvelykújjam ilyen, és nekem nem hallványodik én így szüllettem. 23 éves vagyok és sekit nemm hallványodik. Kislányom 8 hónapos, neki a mellkasán van ilyen folt, viszonz neki már halványabb mint a születésekor. Ez változó.
2014. szept. 18. 13:24
 16/17 A kérdező kommentje:
Azt olvastam, hogy azok a foltok múlnak el amik szimmetrikusak. De a hozzászólások között volt olyan is, akinek a nem szimmetrikus is elmúlt. Már végképp nem értem. :( Egyéb betegségekre nem utal ugye???
2014. szept. 18. 21:35
 17/17 anonim válasza:
Nekem is volt babaként, a két szemöldököm között, és nem látszott aztán, viszont amikor sírtam és hisztiztem, akkor újra előjött, mind a mai napig, pedig már 23 éves vagyok... Persze a gyerekeshiszti elmúlt, a női nem, de nem látszik, csak ha sírok...:) Szóval én úgymond nem "nőttem ki", de máskor nem látszik szerencsére.
2014. nov. 3. 00:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!