A szteroidos krémtől nem múlt el az ekcémája a babájámnak? Egyáltalán nem szépül.
Sajnos az én 5 éves lányom ekcémás.Kb.2 évesen jött ki neki.
Azóta már sok mindent kipróbáltunk, nekünk a szteroidos krém mindig jó volt.Csak azt nem lehet sokat használni.Ahol voltak ekcémái ott világosabb is a bőre, lehet a krémtől.Azóta nem nagyon használunk szteroidosat.De nekünk általában amikor használtuk akkor 1-2 nap alatt szép lett a bőre.Lehet valamire allergiás a babád?
Fiam 10 éves ekcémás, kb 1 évesen jött elő.
Öröklött, állítóla, majd el fog úlni, Elocom-ot használunk.
Nyáron szinte tünetmentes, de ha jön anyálkás hideg idő, vagy beteg,akkor előjön.
A legnagyobb baj, hogy vakarja és nem érti meg, hogy nem szabad.
Először is nézesd meg bőrgyógyásszal.
A szteroidos krém hosszú távon történő alkalmazása nem szerencsés, mert egy idő után a krém hatása kimerül. Ilyen például a babapopsi.
FLP-s termékeket próbáltátok már?
Ekcémára natúr aloe gél (sárga kannás), tea, és a lila krém csodákra képes. Fürdéshez az FLP folyékony szappanja (könnymentes, hormonmentes és nem borítja fel a bőr sav köpenyét). És nem szteroidos krém.
Viszont alkalmanként (súlyosságtól függően) hetekbe, hónapokba telhet, mire javulás áll be.
Nem írtad, mennyi idős a babás (vagy elkerülte a figyelmemet), de mindet, amit írtam, lehet használni újszülöttkortól. 7 hónapos a lányom, ő is ezeket használja bőrápolásra, fürdésre, egészségmegőrzésre.
Remélem segítettem, jobbulást kívánok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!