Giliszta-evés! Lehet még fokozni?
🍺🍊= ennèl szarabb nincs...
By.: Tibi atya xd
gyermek csinálta?
Tyukszar evés, és zsirkréta evés
Anyám, milyen szerencsés vagyok, hogy eddig az ilyesmi elkerült :D
Nálunk csak popsikrémből fogyott valamennyicske.
Egyszer egy szárnyas rovart halásztam ki a szájából három darabban, azt hiszem, egy pók hálójából zsákmányolta. Beleivott a szökőkút vizébe (hínárok vannak benne, tiszta alga, tele van szúnyoglárvákkal, már egy hónapja nem működik, de a vizet benne hagyták). Kaki is megvolt, de "csak" a kezéről, miután belenyúlt a pelenkázásba. Pisis pelenkákat viszonylag rendszeresen rágcsál (moshatót használunk, ha nem figyelünk eléggé, néha besurran a koszosakhoz). Múltkor találtam mellette egy két részre szakított gilisztát, remélem, nem kóstolta meg... A szemetesből tojáshéjakat szokott kihalászni, szintén megrágcsálja. Kedvence a mosogatószivacs, főleg, ha van benne egy kis mosogatószer is.
Öröm az ürömben, hogy legalább az ennivalókat is meg szokta enni.
a libafosos vizet sztem napi szinten issza,hiába magyarázok... nyúlxar is volt már,mert feltűnően sumákol,mikor almozom a nyulakat... tyúkxaros tojást nyalogatja (imádja bevinni az ólból a tojást és beteni a tartóba. egyszer beküldtem vele a kellőképp xaros tojást,h. "szóljon" apának,tegyék bele a tartóba. kis idő múlva nézem,tök tiszta a tojás,dicsérem is apát,milyen ügyes,h. megmosta. hát nem mosta meg,így kapta a gyerektől...)
csigát is kóstolt már. biztos volt egyéb gusztustalan is,de szerencsére azokról nem tudok :)
az apja tyúkxarpárti volt,szóval az alma nem esett messze... :)
Anyum is tyúkxarpárti volt, meg kaparta a meszet a falról, azt ette. Biztos hiányolta a szervezete. :)
Lányom a pampafűről szedegeti az apró, friss, ropogós csigákat. A gyerek ínyenc, engem meg az agyvérzés kerülget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!