Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Akinek nem cumizik a babája,...

Akinek nem cumizik a babája, ha nagyon sír, hogy vígasztaljátok? Ha nyűgös, mit tesztek vele?

Figyelt kérdés
Én kezdetben nem akartam ,hogy cumizzon , de Napközben elalváshoz és ha nagyon sír és éjszakai ébredésekkor jól jön. Próbáltam csak ölelgetni , nyugtazgatni de úgy hosszabb ideig tart a megnyugvás és a csaLád is örül ha előbb nyugszik meg.
2014. szept. 17. 11:49
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Folyt köv.

A nagylànyom 13 éves ès van egy osztàlytàrsa aki a mai napig cumizza az ujjàt...

Az anyja panaszkodott hogy nem tud mit csinàlni.

A cumit el tudod venni töle idövel de az ujjàt nem.

2014. szept. 17. 14:35
 12/15 anonim ***** válasza:

Ha az ölelgetés, figyelemelterelés nem jön be, akkor nálunk csak a szoptatás marad.

Terhesség alatt cumiellenes voltam, eszembe sem jutott venni, aztán újszülöttként egész nap cicin lógott, párszor megpróbáltuk a cumit, de nem fogadta el. Férjem ujját szopta, a sajátját eddig összesen kb. 5-ször láttam a szájában.

14 hónapos most. Én nem bánom, hogy szopik, sokszor jól jön az.

2014. szept. 17. 14:54
 13/15 anonim ***** válasza:
Az én picim sem fogadja el a cumit, most 2 hónapos! Ha nagyon nyűgös akkor első körben cicire rakom, ha nem kell neki jön a ringatás, éneklés, mászkálás és apa is segít sokszor hál'isten ő is meg tudja nyugtatni ha arról van szó, szóval nálunk ezek jönnek be...
2014. szept. 17. 21:35
 14/15 A kérdező kommentje:
Én ismerek olyat is ,aki felnőtt koràban is hozta azt a rossz szokást, hogy az ujját szopja.
2014. szept. 18. 15:56
 15/15 A kérdező kommentje:
Kedves 4-es! Sem szeparációs szorongás, sem lappangó betegségnek nem hívnám azt, amikor egy 10 hónapos gyerek nem kaphatja meg a távirányítót, orvosságos dobozt, telefont, stb... nem megengedett dolgokat, vagy be akar mászni valahova, ahová nem lehet , vagy nem képes mert olyannyira szűk hely és még sorolhatnám. Aztán elkezdődik a sírás, feszíti az egész testét, a fejét tiszta erejéből hátra vágja, és jó ideig megy a fesztivál. Azért bármennyire is elfogult vagyok a gyerekemmel, ez nem más, mint hiszti. Lehet, hogy 1hónapos nem hisztizik, de egy öntudatára ébredt baba , nagyon okos és tudja mit szabad, mit nem és már létezik AKARATA!
2014. szept. 18. 16:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!