Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Lányom 9,5hnapos! Már több...

Lányom 9,5hnapos! Már több mint egy hónapja szinte állandóan kipirosodik és hjagos a popsija! Mitől lehet?

Figyelt kérdés
Próbáltunk már mindenféle kenceficét. Ezek pár napra el is tüntették. Aztán újra visszatér. Sokszor annyira kicsípi neki, hogy még vérzik is. Olyankor szegénykém ordít fájdalmában. Ma megint előjött neki. Mit lehetne tenni? Vigyem orvoshoz? Tud valami értelmeset mondani? Amiket a védőnő tanácsolt egyik sem jött meg. Lehet ez valami vírustól vagy bacitól?
2010. jan. 19. 19:03
 1/5 anonim ***** válasza:
valszeg attól van, hogy jön a foga, legyengült a szervezete (aztán tudod, ilyenkor a vírusoknak könnyebb dolguk van). az enyémnek 7 hónaposan volt ilyen, aztán elmúlt egyszer csak. teljesen kétségbe voltam esve, de amint kibújt a foga, 2-3 napra rá teljesen begyógyult. ne aggódj. kenjed a sudocream-mel, napi többször is, ha teheted, hagyd pelenka nélkül pár percre, a kencét csak úgy kend rá, hogy már teljesen száraz a popsi, és kicsit dörzsöld bele neki. ez javítani fog a helyzeten, de tökéletes csak akkor lesz, ha kijön a foga. remélem picit tudtam segíteni.
2010. jan. 19. 19:06
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszi

A foga már kijött. Legalábbis az amelyik készült! Azóta nem látom, hogy jönne máshol is neki. December közepén jött utoljára fog. A sudokrém nem vált be. Kentem vele sokat. MOst a Babe pelenkakiütés elleni krémet használjuk, de ez is csődöt mondott. Már semmi ötletem. Annyira sajnálom szegényt. Rossz, hogy látom szenved és tehetetlen vagyok :(

2010. jan. 19. 19:28
 3/5 anonim ***** válasza:
Szia!A neugranormon kenőcs nekünk nagyon bejött!!!!Próbáld ki, az én fiamnak is nagyon kicsípte a kaki a popóját meg még at egyik zacsiját is, 1nap után fantasztikusan sokat javult.Már alig piros, minden pelenkázásnál bekentem vele+gyógyszertári hintőport szórtam rá!!
2010. jan. 19. 20:06
 4/5 A kérdező kommentje:

Már mindent próbáltunk ami szóba jöhetett. Semmi :(

Mindegyik jó volt 1-2napig, de mindig visszajött. Ez szerintem nem normális.

2010. jan. 19. 22:10
 5/5 anonim ***** válasza:
Szia! Nekünk ugyan ez volt. A fozás miatt fellazult a széklete és folyamatos hasmenése volt,de olyan volt mint a pisi a kakija,és kb 10 percenkét jött neki egy kicsi,és én észre se vettem hogy kakilt mert nem volt se olyan állaga se olyan szaga,és hát 10 percenként ugye nem csaerél az ember pelust.Aztán szegénykét "szarba hagytam" :) és ez jól kis is csípte neki úgy hogy egészen a bőrét is kimarta. Aztán elvittem az orvoshoz,azt javsolta hogy a popsitörlőt felejtsem el egy időre amíg be nem gyógyul, helyette csak kamillás borogatással törölgessem meg neki de csak nagyon óvatosan,utánna kenjem be azzal a kenőccsel vékonyan amit felírt receptre és arra kenjek rá vastagon bepantent,és nagyon gyakran cseréljek pelust.És azt is mondta hogy nap köztbe hagyhatom kicsit pelus nékül hogy had gyógyuljon a seb neki a levegőn.Aztán pár nap alatt szépen be is gyógyult.Amúgy azt ondta hpgy pelenka váltás is okozhat ilyet úgyhogy ha váltottál pelust motanába térj vissza a régihez.De szerintem vidd el dokihoz hogy fel tudjon írni kenőcsöt ami begyógyítja majd.
2010. jan. 19. 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!