Elvinnétek ezért orvoshoz? Vagy 'felesleges' még?
10 hónapos fiamnak tegnap elött estére 37,4 volt a hőemelkedése(levonva)+ 2szer hígabb széklete volt,tegnap nem volt semmi láza,ma reggel megint 37,2 volt,mostanra semmi hőemelkedése nincs megint.Magától elmúlt mind a két nap.Semmi más panasza nincs csak egy kicsit taknyos.Lehet a foga?Ezért elvinnétek dokihoz?Múlt héten voltunk tanácsadáson,akkor is taknyos volt,megnézte a doki azt mondta minden rendben.
Még egy kérdés:az alsó kettő első fog+felső kettő első fog,és a 2 felső melletti foga kint van.Melyik a soron következő?Mert néztem neki de nem látom sehol hogy jönne neki.
Köszönöm!
Orvoshoz nem vinném még, mert ahogy írtad, csak hőemelkedés, és még az is elmúlt. Az orvosnál, lehet, hogy csak több nyavaját elkapna. Ha 3 napig nem szűnik, vagy emelkedne a hő, akkor telefonon érdeklődj, hogy érdemes e bevinned.
A fognál most elméletileg a kettő első mellettinek kéne kijönnie, de nem kizárt, hogy máshol jön.
Szerintem a foga miatt van a hőemelkedés és a taknyosság is (ilyenkor az immunrendszerük kicsit gyengébb, így könnyebben megfáznak, elkapnak vmit). Én ilyenkor (hőemelkedés+kicsi nátha) nem viszem orvoshoz, mert elég parás vagyok, nem akarom h vmi sokkal rosszabbat szedjen össze a váróban. Fújd neki orrspray-jel, orrszívózd ha tele van, + napi 10 csepp Cebion - én amióta hideg van ennyit adok neki naponta, kopp-kopp-kopp, még náthás sem volt eddig télen.
A lágy széklet is a fogzás jellemző tünete.
Fog: "menetrend" szerint a 4. fog jön felül, de az én lányomnak alul hamarabb kijött a harmadik a kint lévő kettő mellé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!