3 hónapos baba 9kg. szopik. A dokik nem mondnak semmt sem, hogy mitől ilyen gyarapodós.423ö született. Lehet belőle valami baj is?
Ez akkor is rengeteg ha nagy baba.Hát lányom 3400-al született. Ő 8 hónaposan volt 9kg és 76centi és nagyon husi...
3hósan volt 6390 gramm.És ő is átlag feletti volt végig.És ha a 6,5 is sok,akkor a 9 ?!
Sokat nem tehetsz,de kivizsgáltatni nem ártana.
Persze nem lehet tudni előre milyen lesz később.Lányom most lesz majd 2 éves és nagyon max 12,5kiló szerintem,ehhez pedig 92centi. 1 évesen volt 10,2 kiló.Ahhoz képest ő is kis girhes már,mint régebben volt.
Mi 180 és 171 centisek vagyunk,párom vékony nagyon,én ha nem figyelek,simán 80 kiló vagyok.
Várd meg a mozgásfejlődést, ha elkezd kúszni-mászni, feláll, stb., le fog lassulni a súlygyarapodás, lehet hogy még stagnálni is fog. Ráadásul elkezdődik a hozzátáplálás, rengeteg minden fog változni, és ha akkor mégis nagy súlyfelesleg lesz rajta, na akkor vidd el esetleg dokihoz.
De egy 3 hónaposnál ezzel még nem kell foglalkozni!!!!
Elvégre ez normális súly szerinted??? Tudod utolsó, ha van esetleg valami problémája a babának ami öszeköthető a hízással, még csírájaban gyógyítható lenne. De az is lehet, hogy Ő ilyen.
Kockáztasson, mert te megnyugtatod, hogy jól van ez így??
A zemetet a kukába dobjuk, ne másoknak "ajándékozzuk". Köszi!
Azért nem szeretem a gyakorikérdéseket, mert bármilyen kérdés van, mindig vannak akik beparáztatnak...
A kérdező eldönti mit akar, de én biztos h várnék még, főleg ha a doki sem mondott semmit.
De tényleg, mit akartok egy 3 hónapossal??? Ha 15 kiló lenne az extrém sok lenne, de ő 9 kg, ami nem kevés, de nem is mondanám extrémnek, és nagy súllyal is született.
TÖbbet nem írok, hülyeség ezen vitázni, mindenkinek szép napot...
Az én babám 4,10-zel született és most 6,86 pedig, csak két hónapos. A védőnőnk szerint mivel csak anyatejes nem gond. Én állandóan aghódtam, de még meg is dicsért, hogy milyen jó tejem van.
Legközelebb kérdezz rá, de nem hinném, hogy baj lenne. :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!