Hogy fürdetitek a babátokat a nagy kádban? Behajoltok vagy bemásztok hozzá? És pucéran vagy ruhában?
Figyelt kérdés
:)2010. jan. 19. 13:25
1/8 anonim válasza:
leülök 1 székre, és megfürdetem, meg pihenek amíg játszik:)
2/8 anonim válasza:
Vagy behajolok ruhában,vagy bemászok,ruha nélkül,és együtt fürdünk.:))
3/8 anonim válasza:
Nagy kádban,Behajolok hozzá,meg egyedül megül úgyhogy aztán ha megmostam,hagyom játszani.Na meg közben fogmosás.
4/8 anonim válasza:
Férjem ül a kád mellett ruhában. Babám pucéron a kádban. Én ruhában addig nézem a széfet :) :)
5/8 anonim válasza:
14.09-es: pont ugyanígy megy nálunk is! :-)))
6/8 anonim válasza:
Apa a fiammal beül a kádba és együtt fürdenek, meg játszanak, én csak a végére megyek be.
7/8 anonim válasza:
Általában ő fürdik pucéran, én meg ruhában a kád mellett állok, vagy térdepelek, vagy a kád szélén ülök. Ilyenkor be szoktam hajolni amíg megmosdatom. Ha vele fürdök, akkor fürdőruhában vagyok, mert a csupasz cici látványa neki a kaját jelenti és mindenáron szopcsizni akar. :)
8/8 anonim válasza:
szia! én a kád szélén ültem ruhában, megfürdettem, aztán kicsit hagytam játszani. mikor nagyobb lett egy kicsit, és pacsált úgy, hogy csurom víz lett körülötte minden, akkor átszoktam arra, hogy köntösben ültem a kád szélén :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!