Baj a 10hetes babám 4óránként eszik? Tápszeres, mondjuk akkor bever 160ml-t
Figyelt kérdés
2010. jan. 19. 12:42
1/6 anonim válasza:
Szia
Én igény szerint etettem.2 hónaposan volt,hogy fel se ébredt éjszaka enni,ilyenkor soha nem ébresztettem. Evett akkor amikor éhes volt.
2/6 anonim válasza:
Szia!
Kislányom is akkor evett ha éhes volt.Volt olyan hogy 2 óránként volt olyan hogy 4 óránként, 6 hetes kora után fel sem kelt enni éjjel, csak este 10-kor evett utoljára, utánna legközelebb reggel 6-kor.Ne akarj rendszert tartani még nála, akkor egyen ha éhes.
3/6 A kérdező kommentje:
akkor ne ragaszkodjak mondjuk a 3órás etetéshez?? kipróbálom hogy ő szabályozzon:D:D köszönöm
2010. jan. 19. 13:32
4/6 anonim válasza:
Kisfiam is így evett ennyi idősen. Szóval ne aggódj, ő tudja mikor és mennyit kell enni :)
5/6 anonim válasza:
Nem baj :) Majd Ő jelez, ha éhes, nyugi. Biztos tudni fogod, mikor nyekereg úgy :)
Addig meg hagyd. Nehogy túletesd :)
6/6 anonim válasza:
nekem a gyerekorvos már 3 hetes korában mondta, hogy elég neki a napi 6 étkezés, vagyis 4 óránként (akkor azt hiszem 4 kg volt, a súlya alapján mondta)
a 160 ml nagyon jó étvágyra vall, az biztos elég neki 4 órára! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!