Közvéleménykutatás? Szülés és kilók?
Csak úgy kíváncsiságból szeretnék érdeklődni hogy kinél hogy alakultak a kilók így szülés után.Mennyivel kezdtétek a terhességet, mennyit híztatok a 9 hónap alatt, és most mennyik vagytok, és mennyi idős a baba?
Én 62-vel kezdtem, 80 voltam szülésre, és most 77 vagyok.(Sajnos)4 hós a csemete, és még szopizik.
59kg-val kezdtem
87kg-am mentem szülni
57kg vagyok most
1 éves a fiam.
Szia!
78 kg voltam,amikor teherbe estem,lefogytam 72-re a sok hányástól,83 kg voltam 9 hónapos terhesen,amikor 3 nap után hazajöttünk a kórházból már megint 72 voltam,amit azóta is tartok.
A kisfiam 14 hónapos,11,5 hónapos koráig szoptattam.
63 körül voltam mikor terhes lettem.
majdnem 100 kilóval mentem szülni. - híztam több mint 30 kilót.ennek rengeteg oka volt, nem kifejezetten az, h babát vártam.
80 kilóval jöttem ki a kórházból, eddig nem érdekelt a dolog, most szeretném fél év alatt visszanyerni az eredeti formámat, tehát most torna és kevés kaja van csak:)
20 hónapos a kisfiam.
64 kg-val kezdtem a terhességet, 77 kg-val szültem. Most 57 kg vagyok, a babám 16 hónapos.
Tizenévesen voltam ennyi utoljára, már a család kezd aggódni, mert kilátszanak a bordáim... :S A fiam még mindig szopik, én keveset eszek, nem fogyózok, a gyerek miatt állandó mozgásban vagyok.
53 kg-al kezdtem a terhességet.Végére 70 lettem.
Most 1,5 év után vagyok 55 kg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!