Közvéleménykutatás? Szülés és kilók?
Csak úgy kíváncsiságból szeretnék érdeklődni hogy kinél hogy alakultak a kilók így szülés után.Mennyivel kezdtétek a terhességet, mennyit híztatok a 9 hónap alatt, és most mennyik vagytok, és mennyi idős a baba?
Én 62-vel kezdtem, 80 voltam szülésre, és most 77 vagyok.(Sajnos)4 hós a csemete, és még szopizik.
Indulás 64-ről, szülőszobán 74, most 4 hónappal szülés után 68.
A múlt héten rávettem magam egy kis fogyira, de nem tartott sokáig:(Nem érek rá külön főzni magamnak, meg a tornára sincs időm.
Én is 62 kg-val indultam
10kg-t szedtem fel,ami szülés után le is ment,
1évig szoptattam
Most 2éves a kislányom, 68kg vagyok és
nem tudok szabadulni tőle, sajnos :(
Én nagyon örülnék ha csak annyi kiló többlet lenne rajtam mint amikor hazajöttem a kórházból, mert akkor "csak"7-8 kiló volt, most meg......
Elrontottam, sokat nassoltam, keveset mozogtam:-(
Szia!
65 kilósan kezdtem,180 centi magas vagyok. 11 kilót híztam, most 64 kiló vagyok, a kislányom még szopizik, igaz este már kap pótlást.
13 hetes kislány anyukája
Első mérésen 67 kg voltam, szüléskor 79, rá két hétre megint 67. Most 10 hónapos a baba, szopik.
Nyáron voltam 69 is, most 66-67 vagyok. (170 cm)Terhességi cukorbetgségem volt, igy csak 12 kg jött fel.
Az az igazság, hogy a sok édesség ami engem hízlal, rászoktam diabetikus édességkre. Így nem hízok.
Fiammal 10 éve 18 kg -ot híztam, akkor 63 kg-ról indultam.
Azóta nem voltam 63 kg, a legkevesebbb 65 volt (mondjuk a melleim 2x akkorák ,mit régen az első baba előtt)
Mind a két baba nagy volt (4,4 ill 4 kg)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!