Végre megfordult! Jól csinálta, vagy véletlen volt?
szia!
Az egyensúlya megbillent azért pördült át, de nyugi, ezt a kezdő bizonytalanságot gyorsan váltja majd a biztos, tudatos átfordulás. Egyébként babafüggő is a "kedv". Az én fiam nem szeret forogni. Mindenki csodálkozik, abszolúte nincs elmaradva, de valamiért nagyon ritkán csinálja. Viszont mászik, és próbál felállni. Ilyen is van....:)
Szerintem jól! Én azt olvastam, hogy mindig a fej kezdi a mozgást és a láb követi. Nekem 3.5 hónapos a lánykám, 1 hete fordult meg hátáról a hasára, de a fejével kezdeményezte az egészet. Szóval szerintem jól csinálta! :) Már próbál hasról hátra, de a fejét úgy kitekeri hogy teljesen ki van csavarodva a gyerek, arra még nem jött rá hogy a lábát is lendítse hozzá. :)
Sok boldogságot a lánykádhoz! :D
De jó! Nagyon örülök neki. Már csinálta úgy hogy láttam hogy az egyensúlya billent ki, de ezen látszott hogy valamit nagyon akar. :-) Azóta megint próbálkozott.
Köszi a válaszokat.
Végig fogja próbálni a testét:) A fiam stabilan forog, oda vissza, és néha olyan csomóba gabajodik, mert pl elhagyja a karjait, a lábait.
Elsőre szuperen csinálta, nemsokára majd, mennek a karok is a fejjel egyszerre, nem hintázva, meg variációk egy témára:)
Jó babázást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!