Textil vagy a lemosható előke?
A textil nem ér semmit, a műanyag megy merev, a lányom meg elég izgága, nem szereti.
Így oldottam meg:
Műanyag szatyorból kivágtam a kezének és fejének a helyet, hátul hosszában felvágtam, így elölről lehet ráadni a gyerekre. A füleket levágtam, kétoldalas ragasztóval a hátára ragasztottam megkötőnek.
Először ezt adom rá, aztán a nyakába az előkét olyat, ami alul nylon, felül frottír, mert ez a legértelmesebb.
Na így lehet próbálkozni az önálló kanalazással.
Ja, az alját érdemes a szatyornak visszahajtani, hogy zsebként felfogja a lehulló ételt.
A legolcsóbb megoldás. És erre a szatyorra tehetsz textil előkét is, nem baj, ha átázik.
Én textilt használtam 6-10 hónapos kora között, nekünk bevált. Nem túl izgága a fiam, szépen eszik, talán ezért. Hát igen, sűrűn kellett mosni az előkéket.
Most viszont, hogy darabosat eszik, amit a kezébe adok, áttértem a műanyagra, aminek az alján egy vályú van, oda esnek a gigantikus méretű morzsák. Én ezt csak lovagi páncélnak hívom, olyan merev :-)
Műanyagból nem csak a merev van, hanem puhább is, az jó. Én a tescoban vettem, kb 1000 Ft.
A textil jó, csak áztathatsz/moshatsz éjjel-nappal, és általában kicsik is.
A merev műanyag nem volt jó nekünk, mert elég kicsi a nyaka, és folyton zavarta a gyereket.
Ez a lágy műanyag viszont szuper, tépőzáras a nyakánál, és jó nagy, egész lábig betakarja. Ja, és zsebes, nálunk simán tisztán jön ki alóla a fiam levesevés után is.
Saját babám még nincs, de mivel szeretek varrni, valószínűleg maradok a textilnél.
Én ilyesmiket varrtam, igaz eddig elajándékoztam őket:
Nagyon gyorsan megvan, és sokkal olcsóbban jön ki, mintha megvenném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!