Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 4 hónapos lányom szeme születé...

4 hónapos lányom szeme születése óta váladékozik. Akinek a kicsijének a szemét már mosták át, teljesen helyrejött?

Figyelt kérdés
Első hónapban kamilláztam, második hónapban brulamycin cseppet kapott, három hónaposan Ciloxan cseppet, minap vittük szemészetre,ott is kapott egy másik kenőcsöt, napi 3x kell belekenni, de nem látok javulást nála. 2 hét múlva kell visszamenni, ha nem múlik mossák neki..:/
2014. szept. 12. 08:53
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Most utána olvastam, van aki javasolja az anyatejet van aki nem :/ bár szerintem ennél több kárt nem okozok vele.
2014. szept. 12. 10:31
 12/18 anonim ***** válasza:

nem okozol vele kárt, én csak dicsérni tudom. A szomszéd is hozzám járt tejért, ha kötőhártyás volt a gyerek. :)

Azt viszont nem tudom, krémmel együtt van-e értelme. Vagy várd meg most már míg a kencének vége, vagy tarts benne 3 nap szünetet.

2014. szept. 12. 10:36
 13/18 A kérdező kommentje:
Rendben! :) Köszönöm a tanácsokat mindenkinek!
2014. szept. 12. 11:00
 14/18 anonim ***** válasza:
Nálunk is 2 hónapig gennyes volt a szeme, nem javasolják ilyen piciknél az átmosást. Semmilyen csepp nem ért semmit, többet kipróbáltunk. Védőnő mondta, hogy masszírozzuk a könnycsatorna nyílást, így 1 hét alatt elmúlt.
2014. szept. 12. 13:53
 15/18 A kérdező kommentje:

Nem tudom meddig "kell" az anyatejes verziót alkalmazni, de semmi javulás nem történt ez idő alatt :(

Amit felírtak neki múlthéten krémet, azzal ha bekenem, nem jön ki sok váladék, de azért lehet látni mindig valamennyit a szeme sarkában! Csütörtökön viszem 5 hónapos státuszra, de szinte biztos vagyok benne hogy a dokink megint az átmosással fog jönni...:/

2014. szept. 16. 01:50
 16/18 anonim ***** válasza:
pár nap alatt már látni kellett volna a javulást. :(
2014. szept. 16. 06:25
 17/18 anonim ***** válasza:
Hülyeség, hogy mindenre az anyatejet javasolják. Szemcseppként még nem is hallottam. Azért az nem csodaszer. Masszírozzátok át mindennap a szemzugot, a könnycsatorna nyílást, úgy meg lehet úszni az átmosást. Ami egyébként elég fájdalmas szegény kicsinek.
2014. szept. 16. 08:19
 18/18 A kérdező kommentje:

Most hallottam én is először ezt az anyatejes dolgot, gondoltam kipróbálom, mivel ártani nem lehet vele.

Nekem azt mondta a védőnő hogy nem fáj nekik a mosás,szülőket pedig nem is engedik be :(

2014. szept. 17. 08:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!