4 hónapos lányom szeme születése óta váladékozik. Akinek a kicsijének a szemét már mosták át, teljesen helyrejött?
nem okozol vele kárt, én csak dicsérni tudom. A szomszéd is hozzám járt tejért, ha kötőhártyás volt a gyerek. :)
Azt viszont nem tudom, krémmel együtt van-e értelme. Vagy várd meg most már míg a kencének vége, vagy tarts benne 3 nap szünetet.
Nem tudom meddig "kell" az anyatejes verziót alkalmazni, de semmi javulás nem történt ez idő alatt :(
Amit felírtak neki múlthéten krémet, azzal ha bekenem, nem jön ki sok váladék, de azért lehet látni mindig valamennyit a szeme sarkában! Csütörtökön viszem 5 hónapos státuszra, de szinte biztos vagyok benne hogy a dokink megint az átmosással fog jönni...:/
Most hallottam én is először ezt az anyatejes dolgot, gondoltam kipróbálom, mivel ártani nem lehet vele.
Nekem azt mondta a védőnő hogy nem fáj nekik a mosás,szülőket pedig nem is engedik be :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!