Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan kell masszírozni a...

Hogyan kell masszírozni a babák szemét, ha váladékozik, fentről le vagy lentről fel?

Figyelt kérdés
2008. okt. 25. 08:10
 1/3 anonim ***** válasza:
remélem nem mondok hülyeséget,de ugy tudom hogy kintröl befelé,mert a csipaelvezetönél folyik ki.
2008. okt. 25. 08:39
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem is ezt mondta a gyerekorvos és a védőnő is. Kívülről a szemzug felé.
2008. okt. 25. 10:34
 3/3 anonim ***** válasza:

nekem 3 hónapig masszíroznom kellett:

kisujjadat (körmödet nagyon vágd le!) alul a szemzugnál lévő csonthoz illeszd oda, és jó mélyen nyomó-simító mozdulattal masszírozd a szemzug belseje felé. Nem fájdalmas, próbáld ki magadnak, inkáb csak picit kellemetlen, mindenesetre hatásos, és inkáb csak a mozdulatlanságot nem szeretik benne a babák. Én mondókáztam közben.

Hű de nehéz így szavakkal leírni, de úgyis látod miközben csinálod, hogy jó-e, mivel ha nem, akkor semmilyen váladék nem jön ki.

hajrá, és ne tarts tőle!

2008. okt. 25. 10:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!