Miért fáj éjjel jobban a fogzás?
Nálunk is ez volt tegnap éjszaka...és lehet, hogy ma folytatjuk.
Viszont nekem is volt fogproblémám pár hete, én is éjjel szenvedtem jobban. A választ nem tudom.
Én ezt úgy képzelem, hogy ez a fájdalom összességében nem annyira borzasztó, de pont annyira fáj, hogy ha nyűgös, vagy álmos, akkor már csak erre tud figyelni. Amikor nappal van, és játszik valamivel, akkor az leköti annyira, hogy elviselje a dolgot. Éjjel meg óránként van az éber fázisa, olyankor megérzi és felébred, és "eszébe jut: már megint az a hülye fogfájás".
Én is ilyen vagyok: jól tűröm a fájdalmat általában, de elaludni pont nem tudok, egy enyhébb fájdalomra sem, be kell vennem valamit, ha aludni akarok...
Szerintem nem fáj jobban, mint nappal, csak nappal könnyebben elterelődik a baba figyelme róla a sok játékkal és egyéb ingerekkel.
Gondolj csak arra, hogy estére mi is minden betegséget, fájdalmat nehezebben viselünk, és ha végre elalszunk, nagyon rossz arra ébredni, hogy valahol feszít a fájdalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!