Első babámat várom. Most vagyok 21 hetes. Már elkezdtem vásárolgatni a babának. Nektek segít a férjetek/párotok? Vagy ez inkább olyan anyukás feladat?
Figyelt kérdés
2014. szept. 11. 09:45
11/12 anonim válasza:
Nekünk még nincs babánk, de a páromnak elég erős elképzelése, hogy ő mindenben segíteni akar. Sőt neki fontos a ruhatár is, tudja, hogy milyen stílusban szeretné öltöztetni a kislányt és a kisfiút is. Én ennek nagyon örülök, néha azt látom rajta, hogy ő még jobban várja, mint én. :D
12/12 anonim válasza:
A nagyobb dolgokról együtt döntöttünk, együtt vettük meg, ami kellett. Ruhákból együtt elmentünk egyszer egy szép hosszú listával, azt együtt választottuk ki, volt, amit kitaláltunk együtt és a nagymamám megkötötte/varrta/horgolt, volt, amit anyukámmal vettem és olyan is volt, hogy egyikünk egy frissen meglátott ruhácskával tért haza. A nagy dolgokról mindkettőnknek természetes volt, hogy együtt döntünk - végül is mindkettőnknek kell tolnia azt a kocsit, mindkettőnknek kerülgetnie kell a babaágyat és a pelenkázót jó ideig. A ruhákról tökmindegy volt. Annyi volt a kikötés, hogy az a fontos, hogy kényelmes legyen, nem az, hogy cuki legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!