Szerintetek 2 hós babát el lehet vinni már magunkkal vásárolgatni, nézelődni?
Figyelt kérdés
A férjem szerint igen, de én még várnék vele.2011. jan. 7. 10:02
2/9 anonim válasza:
Lepontozás ide vagy oda, mi már 2 hetesen vittük auchan-ba vásárolni. Muszáj volt kimozdulnom, és a babát nem tudtuk senkire hagyni. Letakartuk a hordozót, ő meg aludt. 2 hónaposan már javában jártunk csavarogni vele.
3/9 anonim válasza:
Persze,miért ne lehetne!
Mi is 2 hetes korától vittük vásárolni.
4/9 A kérdező kommentje:
Én csak attól tartok, hogy benyel valami betegséget.
2011. jan. 7. 10:11
5/9 anonim válasza:
Hát azt akkor 5 hónaposan is benyeli! Meg akár látogató is magával hozhatja!
6/9 anonim válasza:
Szia!
Mi is voltunk már vele, bevásárolni. Most lesz 9hetes! Csak a 6 hetet vártuk ki, mert még a BCG oltást nem kapta meg (külföld) Mi kenguruban vittük, igy még véletlen se tudnak ráköhögni vagy nagyon piszkálni!
Mehettek nyugodtan, én is láttam, hogy a hordozot pelussal letakarják! Vagy ha van kendöd vagy kengurud még jobb!
7/9 anonim válasza:
Persze,hogy lehet.Az én fiam akkor aludt legjobban:-)
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat.:)
2011. jan. 7. 10:36
9/9 anonim válasza:
Mi 2-3 hetes korától visszük vásárolni, és 3 hónaposan már jött velünk Horvátországba egy hétre (szeptember elejei kellemes utószezonban), nagyon kellemes út volt mindannyiunknak, a kötötségek ellenére is. Még a tengerben is fürödhettem jópárszor, ami annyira jó volt a hosszas "bezártság" után (olyankor az apukája maradt kint mellette).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!