Mennyit kér Győrben egy bébiszitter óránként?
Figyelt kérdés
2010. jan. 18. 18:08
1/11 anonim válasza:
De jó kérdés engem is érdekel igaz mi Pest megyében lakunk.Gödöllö felé.
2/11 A kérdező kommentje:
Kár hogy senki nem válaszol rá! :D
:(
2010. jan. 20. 17:20
3/11 anonim válasza:
Szia!Mi sem Győrben lakunk,hanem Heves megyében.Itt a minimum amit elkér egy bébiszitter 800Ft/óra.De hallottam már 1500-ért is :(
4/11 anonim válasza:
Én zalai vagyok, nem hivatásos,de eléggé gyakorlott 21 éves lány. 1500-2000 ft-ért vállalnám. Na persze nem Győrben xD
5/11 anonim válasza:
Hát én sokallom az árat...Van aki ingyen is vállal,nekem felajánlották,de sajnos nagyon messze van az tőlünk.Persze nem kérném ingyen,mert manapság mi van ingyen?De azért mindennek van ám határa,nem?Nekem is van képesítésem,de én biztos nem kérnék el ennyit,mert imádom a gyerekeket,örülök,ha Velük lehetek,és én úgy érzem,olyan,mintha Tőlük venném el a pénzt. :( Mert biztos nem 1-2 óráról lenne szó a felügyeletre,ami bizony nem lenne olcsó mulatság a szülőknek.De ez csak az én véleményem.
6/11 anonim válasza:
Lehet 1500-2000 Ft-ot kérni, de kapni? Szerintem 800-1000 Ft a reális. Persze ez attól is függ, hogy te viszed vagy ő jön házhoz.
7/11 anonim válasza:
én is 800ft-ot óránként hallottam
9/11 anonim válasza:
én sem győri vagyok,de Pestre jártam bébiszitterkedni 1000Ft/ó.Így beszéltük meg,én mentem,nem ők hozták a picit.
Változó időtartamokra kellettem a bébi mellé.Nálunk minden megbeszélés kérdése volt.
10/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Úgy vinnék a manót és ott enne reggelit, tízórait meg ebédet.
2010. jan. 20. 23:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!