Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyibe került a baba érkezése?

Mennyibe került a baba érkezése?

Figyelt kérdés
Mennyibe került a babaszoba berendezése (festés, tapétázás, bútorozás, textíliák), a babakocsi, a pelenkázó, a pihenőszék, a tisztasági, a ruhák, a játékok... Még van bőven időnk szerencsére, de szeretnénk előre látni, hogy mi az az összeg, amiből kijövünk a baba érkezéséig, és hogy utána havonta mennyi pluszköltségünk lesz. Mindenből az olcsó, de jobb minőségű terméket választjuk.
2014. szept. 9. 16:57
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Én is egyet értek az előttem szólokkal. Első baba úgyhogy mi is sokszor túlzàsba estünk illetve esünk. Babaàgyat meg a pelenkàzòt örököltük a nővéremtől. Először még nem is akartuk elhozni hogy veszünk ujjat mert a mi gyerekünk ne hasznàltba feküdjön stb. Aztàn màr àldom az eszem hogy nem vettünk. Mert bőven kiszolgàlja. Vettem bele új textiliàt és meg se mondanà senki hogy hasznàlt. A pelenkàzót meg alig hasznàltuk 2 hónapig mert mindig ott pelenkàzom ahol vagyunk, nappali , mi àgyunk stb. Most meg màr nem is tudnàm hasznàlni mert lefordulna róla. Kellett bőven mit venni ezenkívül is, és inkàbb arra költöttem: ágynemű, pléd stb. Egy jó babakocsi az kell!! Nekünk 3 rèszes van. A mózest az kevésbé hasznàltuk de a hordozót és a sportrészt azt igen. A légzésfigyelőt a neten vettem hasznàltan, semmi baja ( azzal úgy voltam hogy nem tudtam mennyire fogom hasznàlni). Amire inkàbb én is költök az a ruha és a jàték. Tudom sokszor hogy felesleges de ez van. A pelenkàból először érdemes pamperst venni aztàn ha nagyobb kitapasztalod tényleg hogy melyik jó még. Nekem tàpszeres lett sajna màr elég hamar az kb. 6000 ft havonta. A pelus az kb. 10000 havonta. Ehhez jönnek még a plusz dolgok ( popsikrém, popsitörlő stb. )
2014. szept. 9. 22:46
 12/12 TeveDémon válasza:
Szerintem el kell dönteni, hogy mi az, amiben nem kötsz kompromisszumot. Nekem a legfontosabb a csúcsminőségű babaülés, és egy bármilyen légzésfigyelő. Az össze többi nagyjából a "tökmindegy" kategória nálam. Mi sokat költöttünk, de ebben bent volt, az őssejt, a prenatest is például. De én egy kifejezetten olcsó babakocsit vettem mégis, nem vettem cuki-muki pelenkázótáskát, tescos és aldis ruhákat használunk. Ezekből se túl sokat. Mi csak kiságyat vettünk, a szekrény maradt, ami eredetileg is abban a szobában volt, egy komódot meg csináltattunk hozzá. Kifestettünk, rakattunk új parkettát. Egy cumisüveget vettünk, tök feleslegesen, sose kellett. 2 mellszívót, mert az első nem vált be nekem. (Azóta rájöttem, hogy ezt is hülyeség előre, mert mi lett vna, ha nincs is tejem?!) Szóval, ha van autótok, a babaülésen ne spóroljatok. Bármi máson lehet :).
2014. szept. 10. 07:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!