Vannak itt olyanok akik magas vérnyomásuk volt terhesség alatt? Hány hetesen született meg a baba?
Nagyon magas volt, 30 hetesen kórházba is kerültem miatta, mert nagyon felszökött (175/110), egy hétig benntartottak, amíg beállították a gyógszert. Császárral szültem, igaz elsősorban azért, mert belázasodtam és rosszabbodott a szívhangja a kicsinek. Egyébként a dokim azt mondta, hogy úgy lesz, hogy sima szülésként indulunk, vérnyomásmérő végig rajtam lesz és ha gond lesz (emelkedő vérnyomás), akkor császár. Szóval vszínűleg egyébként is császároztak volna.
Egyébként a kiírt napomon lázasodtam be, de azóta se tudja senki, hogy miért. Mondtam, h a bébim biztos érezte, h mennyire félek a szüléstől, így felgyorsította a dolgot :)
Szia!
32 hetesen lett magas, 34 hetesen befektettek, mert toxémia gyanus voltam, találtak fehérjét a vizeletemben, és nagyon vizesedtem.Ezekre te is figyelj oda.Napi kilenc szem gyógyszerrel volt 130 a vérnyomásom.Végig bent kellett feküdnöm, és 38 hét három naposan született meg a fiam 49 centivel, és 2590 kilóval.Sajnos nem tudta a lepényem már táplálni, ezért éhezett, de szerencsére egészséges
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!