Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hordhat egy 8 hónapos baba...

Hordhat egy 8 hónapos baba 92-98-as ruhát?

Figyelt kérdés

Ismerősömet kérdeztem,hogy mekkora ruhát hord a kislánya,hátha találok neki pár darabot a lányom után.

A válasz az volt,hogy 92-98-as méret kell neki.

Az én 21 hónaposom most 92-es.

Létezhet?

2014. szept. 8. 23:09
 1/6 anonim ***** válasza:

A lányom 21 hónapos és 86-92-es ruhái vannak.

Kétlem, hogy jó méretet mondott az ismerősöd.

2014. szept. 8. 23:12
 2/6 anonim ***** válasza:
9 és fél hónapos kislányom 80-asat hord.
2014. szept. 8. 23:28
 3/6 anonim ***** válasza:
Szia.én is kétlem,de ha nagy baba s nagyon is született,akkor lehet.pl Beres Alexandra csemeteje 67cmrel született.mig a lányom pl 50 volt.ő kb másfél evesen hordott 92es ruhákat.de most is vékony s hiaba 100/105 centi van olyan pólója ami 98/104es s jó neki.fiam most lesz másfél éves,kb most jó neki a 80/86os ruci..lanyunk 4,5e éves.őneki 1 éves korában is volt olyan tucija amit fél éves babákra méretezték.ez van,ő ilyen alkat...
2014. szept. 8. 23:32
 4/6 A kérdező kommentje:
57 cm-rel született,az enyém 55 cm-rel és gyorsan gyarapodott,de így is "csak" 80-asat hordott ennyi idősen
2014. szept. 8. 23:41
 5/6 anonim ***** válasza:
A lányunk nemrég volt 2 éves és 86-os méretet hord. Viszont az unokatestvérén nem emlékszem pontosan hány hónaposan, de tuti 1 éves kor alatt láttam 98-as ruhát. Magasságra is nagyobb az átlagnál, súlyra pedig nagyon nagy. Ha láttad már a babát és nagy, akkor elvileg elképzelhető, bár én is inkább arra szavazok, hogy rosszul mondta.
2014. szept. 9. 07:30
 6/6 anonim ***** válasza:

szerintem csak félremondta. 62-68ast teljesen reális lenne.

de miért nem kérdezel rá? ha még a te lányod se hord ekkora méretet... :)

2014. szept. 9. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!