Más 6-8 hetes babája is produkál (t) ilyen tüneteket vagy kóros lehet tényleg amit csinál?
Tény..komplikált szülés volt. Sok oldalon főleg dévényes, vagy oxigénhiányos babákról szóló oldalakon lehet olvasni az alábbi tüneteket. Nagyon elkeseredtem, mert a leírtak nagy része jellemző az én babámra is. Kíváncsi lennék más 6-8 hetes babája is produkál ilyen tüneteket? Ismerőseim azt mondják teljesen normálisak ezek a dolgok más baba is csinálja, de én félek...
Ma 8 hetes és az alábbi dolgok idegesítenek:
1. 1 hete elkezdett nyáladzani, sokszor buborékos a nyála.
2. 4 hete nyújtogatja ki-be a nyelvét, sokszor olyan mintha rágózna úgy rágcsálja, van hogy a szájüregébe nyújtogatja, vagy hogy ki is ölti a nyelvét.
3. 1 hónapos koráig feszítette magát C alakban hátra ha fájt a hasa, vagy sírt nagyon, pelenkázás közben de ez megszűnt nála teljesen.
4. Sokszor nyitott szájjal alszik.
5. Nem mindig egyformán rugdos a lábaival, van hogy csak a jobb lábával kalimpál, van hogy csak a ballal, de kicsit többet rugdos a jobb lábával azt figyeltem meg.
6. Hason nem szeret feküdni. Fejét szépen tartja, fordítja jobbra-balra, néha kis is nyomja már magát de nem teszi le a fejét. Mintha nem tudná, vagy fájna neki letenni. Ahogy leér sz arca fel is kapja a fejét. (nem értem, mert ha a hasamon fekszik akkor van hogy leteszi)
7. 1 hónapos koráig szinte csak oldalra fordította a fejét, 1-2 hete már többet van középen.
Nektek is csinálta ezeket a babátok ilyen idősen? Gond lehet vagy csak én parázom túl?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!