Napirendben fürdés előtt vagy után érdemes enni?
2 hós a babám, és most próbálgatom a későbbi napirendjét kialakítani, az olyan dolgokat, amik tőlünk függnek. Az estével bajlódom, hogy hány óra körül legyen a fürdetés, és hogy előtte egyen, vagy utána.
Először 18-19 közé tettük a fürcsit, még előtte eszik, hogy ne legyen ordítás fürdetés közben. De ez túl korainak bizonyult. Megpróbáltuk 20-21 között, de ha előtte bealszik, akkor 21-kor ha felkel, evés, akkor meg már 22-re tevődik, az már késő...
Párom általában 17-18-ig dolgozik, úgy akarnám, hogy játszás, fürdés, utána már alvás. Az evést hova tegyem?
Ti hogyan csináljátok?
Szia!
Az Én babám is 2 hónapos.Mi az elején azt csináltuk (ahogy anyám mondta),hogy evett 7 körül,8 körül fürdött,majd 10 körül megint evett,utánna ordított majd éjfél után valamivel megint evett és bealudt.
Mostanra kialakult magától a dolog. 8 körül fürdik,9-10 körül eszik és utána fél órán belül elalszik reggelig.
Szerintem magától alakul ki ez a dolog,Én is össze vissza próbálgattam,mire magától kialakult.
Szia!
Igen, nálunk is úgy van, mint az előző válaszolónál. Öltöztetésnél végig üvölt, de a cicire megnyugszik és ellazul, jön a mese és az alvás.
13 hetes kislány anyukája
Köszi, hogy ilyen gyorsan válaszoltatok.
Szóval akkor a fürcsi utáni evés és alvás, ami bejött.
Igen, mi is sokszor azzal küzdünk, ha hamar van a fürdés, utána nem alszik, csak üvölt, aztán megint eszik, megint üvölt, és éjfél, mire elalszik.
De volt, hogy fél10-kor evett, 11-re elaludt, és alszik reggel 5-6-ig.
Remélem beáll majd nálunk is, hogy ha pl. este 9-ig eszik, utána alvás, akkor nem üvölt, és nem éjfélkor alszik el, hanem mondjuk fél10 körül, és alszik reggelig. Már ezt várom nagyon... :o) Egyébként nem panaszkodom az éjszakával kapcsolatban, csak az esti cirkusz múlna már el.
Szia!
A lányom 4 hónapos.Nálunk nincs olyan, hogy pontos időben fürdünk.Mindig attól függ, hogy késő délután mikor ébred.Az ébredéstől számítva kb 2 órán át fent van.Tehát kb 2 óra múlva van a fürdés, amiben elfárad, aztán jön az evés, alvás.Ez soha nem esett későbbre fél nyolcnál.
Szerintem ő úgysem tudja, hogy mikor hány óra van, csak a sorrend a lényeg.Nálunk egész napi sorrend:ébredés, pelus (esetleg átöltözés), játék, alvás.Séta azért persze naponta van.
Nagyon kiegyensúlyozott baba.
Szia
Nálunk olyan 7 körül van kaja,majd 1/2 8-8 körül fürdés,és még egy kicsit játszunk,ha nem fáradt a babám. Majd olyan 1/2 9-9 körül megint eszik,és ha nagyon fáradt,akkor rögtön kéri a cumiját,és egy kis huza vona után elalszik. Ha meg nem alszik be,és még nem elég fáradt,akkor is előszőr megpróbál elaludni,de végül sírással jelzi,hogy ő még nem tud,és akkor még egy kicsit kell vele játszani. Olyan 10 körül tudom betenni a helyére,mert hogy kint a nappaliban,kaja után van ez az elalvásos cécó..:)
nálunk először 7-kor volt a fürdés,majd hami,és alvás(vagy üvöltés-ez 1-2 hós kora között volt).kb 3 hete kitoltuk már nem tudom h miért fél 8-ra a fürdést,majd utána vacsi,9-g kb játék és alvás cicin.
szóval fürdés kaja játék kaja alvás a sorrend nálunk.
4 hós
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!