A Pierre Cardin 692-es babakocsinak a mózese emelhető/dönthető e? És ha igen, hogyan? Nem találom a papírját és nincs itthon a férjem, én meg nő vagyok.
Szia!
Egyik mózes sem emelhető és dönthető! Csak a sportrész dönthető de az sem emelhető.
A babakocsik váza fix méretű... A mózest ráteszed és kész.
A sportrészt pedig tudod dönteni.
Előző vok:
Kerestem neked a neten használati utasítást, de sajnos nem találtam :(
Remélem sikerül összeraknod azért.. kitartás!
Szia! Nekünk is ilyen van, nem dönthető a mózes része. Csak ráteszed a vázra és kész. Vízszintesen fekszik benne a baba.
Ha a vázra rátevés sem megy, abban sajna nem tudok segíteni. Én is nő vagyok :o) a párom rátette, azóta úgy van....
Köszönöm! Én is kerestem a neten, de nem találtam leírást. A mózes a helyén van, azzal nincs gondom, csak gondoltam hátha kissé felfelé billenthtő a vízszintes síkból, mert nagyon nézegetne már kifelé a kislányom, de nem lát ki, így végig üvöltui a sétákat, a hordozó meg ebben az időben szerintem hideg.
Láttam már ilyen dönthtő mózest, de eszerint ez nem ilyen fajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!